Láttam ma egy lányt az utcán, félvállas felsőben, a vállán viszont volt pár pattanás. Szerintetek ez ciki, nem kellene így felvennie ilyen felsőket vagy oké?
Szerintem mindenki azt vegye fel, amiben jól érzi magát. Ha Ő ebben a felsőben, akkor ezt.
Nekem pl van egy 15 cm-es heg a bal térdemnél. Eleinte nagyon zavart, és nyáron is csak hosszú nadrágot hordtam, hogy ne látszódjon. Már nem foglalkozom vele, ha szoknyát szeretnék felvenni, akkor felveszem (ha amúgy jól áll.)
Neked nem mindegy?
Ha neki jó és így érzi magát jól akkor vegyen fel olyan felsőt!
Gondolom te sem vagy hibátlan?!
Az eszetekbe sem jutott, hogy esetleg azért kérdezi, mert neki is ilyen "problémája" van?
De ha nincs is, miért ne tehetné fel ezt a kérdést??
Hát aki azt írta, hogy ezek csak pattanások, el lehet tűntetni... na az menjen a fenébe. xD Nem olyan egyszerű ám azt. -.-"
Én simán veszek fel pántos felsőt is, pedig nem tökéletes a bőröm (megjegyzem kozmetikus nem segít, bőrgyógyász se tett csodát, fogamzásgátlót is szedek), de nem rohadok 40fokban több anyagban, csak hogy beizzadjon és még csúnyább legyen. Persze ha nagyon csúnya lenne, nem venném fel, mondjuk gennyes, nagy pattikra, mert az azért már látványosan csúnya. De a fejemre se húzok zacskót, csak hogy már ne lássa, hogy nekem nem jutott hibátlan bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!