Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen színű legyen a hajam?

Milyen színű legyen a hajam?

Figyelt kérdés
Most jelenleg középbarna a hajam,alul meg fekete.V.barna színű a bőröm,sötétbarna a szemem.Váll alattig érő a hajam.Nem tudom eldönteni hogy igazán milyen haj állna jól nekem.Jó volna valami fazon is.
2009. febr. 23. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
vannak nagyon szép csokoládé barna szinű festékek, azok nagyon szépek, tehetsz bele fekete csikokat...mondjuk nekem most a sötétlila csik tetszik a szőkében...
2009. febr. 24. 11:20
 2/3 anonim válasza:
100%
Nekem volt már nagyon sok szőke és lila tincs a barna hajamban,illt hát mondhatom h szinte az egész szőke volt sok lilával,persze nem olyat szerettem volna.Nekem az már nagyon mű volt!Persze elég extrém volt de nem éreztem magam jól úgy.Aztán Nagy nehezen eltüntettük a mostani fodrászommal a szőkét.És lettem sötét barna lilával.Az tetszett.De mivel barna a bőröm,főleg szoli miatt,barna a szemem maradtam a csoki barnánál.Így elég görögösen nézek ki,de azt mondták nagyon jól áll.!Próbáld ki te is.
2009. febr. 24. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a barna,fekete csíkokkal,alul fekete.Tetszik.Mások is mondják hogy jó a hajam.Mindjárt jön a párom,kiváncsi vagyok mit szól hozzá. :)
2009. febr. 25. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!