Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Érdemes befestenem a hajamat?

Érdemes befestenem a hajamat?

Figyelt kérdés
Fakó, fénytelen gesztenyebarna(?) hajam van, göndör, és mellig érő. A barátom azt mondja hogy van pár ősz hajszálam, és én is látom sajnos. Nagyon nagyon zavar. Próbáltam már hajszínezőt, de mindig nagyon sötét lett tőle a hajam, nem találtam olyan színben hajszínezőt még sehol, ami igazán tetszene. Hajfestékből pedig több a választék... Olyan meleg csokoládé aranybarna hajszínt szeretnék, ha befestem. Mit tanácsoltok? 21/L
2011. márc. 21. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Fodrásszal festesd be a hajad,és biztosan el fogja tüntetni az őszhajszálaid és gyönyörű,fényes hajad lesz.:)
2011. márc. 21. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Fodrász az nekem túl drága, sajnos nem engedhetem meg magamnak:)
2011. márc. 21. 20:18
 3/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes, nem csak az ősz hajszálakat tünteti el, hanem jobban is érzed magad, ha kicsit átalakulsz. Ma már nagyon jó festékek vannak, amit otthon, akár szülő, barátnő is felkenhet a hajadra. A Syoss (ebből 4.8-as szép csoki barna, az 5.8, 5.24, 5.28-as is szép gesztenye barnás árnyalat), vagy Palette festékeket ajánlom (abból is van gesztenyebarna), nekem ezek vált be, Garnier pedig nem igazán.
2011. márc. 21. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!