Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért kopik ki mindig nagyon...

Miért kopik ki mindig nagyon hamar a hajfesték a hajamból? (1-2 hajmosás)

Figyelt kérdés
Sötétbarnára van festve a hajam, vagyis csak a frissen festett szín sötétbarna, egyszer megmosom és rengeteget kopik :( Mindig más hajfestékkel, szóval nem is az miatt van. Tudtok valami tartós hajfestéket vagy valami színvédő sampont? köszi!
2011. márc. 20. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:

talán mert rossz minőségű a festék: p

színvédő sampont nem,de festéket talán:

Loreál Casting creme gloss

Alfaparf

Schwarzkopf

Brillance

Palette color XXL

Ezekről olvastam,hogy jók.:)

2011. márc. 20. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy hajfesték? Nem nézted el, és igazából színező?
2011. márc. 20. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Nekem anno a színezőt és a festéket is ledobta a hajam. A hajam szőkésbarna és tcsoki barnár szerettem volna! Hiába használtam speckó színvédő, festett hajra való samponokat, ledobta a festéket a hajam, pedig L'oreal festéket használt a fodrászom, ami jó minőségnek számít! Úgyhogy szőke lettem és ez tökéletes! :)
2011. márc. 20. 14:12
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

festettem már Loreal Castinggal, Excellel, Palette-vel és mégis :( Most Schwarzkopf Brilliance-al van, gyönyörű a színe, csütörtökön festettem, ma mostam hajat és csomót fakult :(

2011. márc. 20. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!