Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Citromolaj -at szabad belsőleg...

Citromolaj -at szabad belsőleg fogyasztani?

Figyelt kérdés

Vettem Citromolajat, mert az interneten azt olvastam, hogy lehet belsőleg fogyasztani.

Ez Herbária márka, de a dobozon az van, hogy csak külsőleg.

Most akkor mi az igazság? Ha szabad belsőleg, mennyi ideig kell, hány cseppet és hígítani is kell?

KÖSZÖNÖM

2011. márc. 20. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ami olcsó 1000 Ft kb azt nem lehet, csak ami drágább 3000 Ft értékű kb pl. Primavera mert csak az különleges tisztaságú.Belsőleg óvatosan kell az illóolajokkkal bánni, 1-2 csepp és ennyi és a kiváló minőségűből.A herbáriás gagyi erre a célra.Tehát nem szabad belsőleg fogyasztani.
2011. márc. 20. 11:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Megnéztem a Primaverát és 1600Ft körül van, a biofalva.hu-n.

Akkor ezek szerint az biztos jó belsőleg? Csak mert nem 3000Ft, az se.

Üdv

2011. márc. 21. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Az nagyon is jó.
2011. márc. 21. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem!Az olajokat bármilyen kíméletesek is,nem szabad.A gyomor és a bélrendszer furcsán reagálna rá.
2011. márc. 22. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!