Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leírjátok nekem a szolizás...

Leírjátok nekem a szolizás folyamatát, kezdő vagyok, el szeretnék menni?

Figyelt kérdés
Mindent amit tudtok róla! azt is hogy milyen krémet kell használni előtte/utána
2011. márc. 19. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

1. bemész és sgeitséget is kérhetsz, ott elmagayarázzák, mit hogy kell (nem voltam sok szoliban, csak egyben)

2. ahol én voltam: bemész, megmondod, hogy mennyi időre mennél pl itt volta 3, 6, 9 perc azt hiszem, talán még 12 is... ha nem túl érzékeny a bőröd és nem cseréltek csövet éppen, kérheted a 6ot szerintem, én arra mentem, ha óvatos vagy, kérdezd meg először mit javasolnak neked, mennyivel kezdd (csak akkor ne is várj túl nagy eredményt még sajnos :S). Kifizeted, felajánlják, hogy kérsz-e (jó drágán) valami védőkrémet (én nem kértem)- max kend be magad otthon fényvédővel, vagy vigyél magaddal és ott kend be magad előtte. Bemész, magadra zárod az ajtót, levetkőzöl teljesen, sminket mosd le (szokott lenni vattapamacs és sminklemosó), vedd le az ékszereidet, fogd fel a hajad hajgumival, a bent lévő tisztitószerrel és papirtörlővel töröld át a fekvőfelületet (bár ha van a szoliban, szerintem állóba menj, jobb és higiénikusabb is), beállsz, megnyomod az inditógombot, becsukod a szemed, és vársz amig el nem sötétedik. Ha állóban vagy van a fejed fölött egy kapaszkodó azt fogd meg, igy a testedet nem takarja a karod, mindenhol tudsz barnulni (ezért is jobb az álló), fekvőben próbálj úgy feküdni, hogy mindenedet érje a fény (ja és csukd le/be a szoligép ajtaját is, ez lemaradt) :) remélem nem hagytam ki semmit. innentol pedig: öltözz fel, és távozz :D (esetleg bekenheted magad vagy ott vagy otthon testápolóval, mert szárithatja a bőröd. ne menj túl gyakran.

2011. márc. 20. 12:04
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. márc. 20. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!