Hogyan tehetném dúsabbá a hajam?
Ha csak "látványra" szeretnéd megdúsítani a hajad (tehát kicsit vastagabbá tenni a hajszálakat), akkor nézz szét a drogériák polcain. Nekem a Fructis márkából bevált a hajdúsító sampon és szuper illata van. A DM-ben gyakran látok más készítményeket is, zseléket, vaxokat, különböző árban és kiszerelésben.
Viszont ha a hajhagymáid számát szeretnéd megnövelni, pl. a Dercos Aminexil nevű Vichy-készítménnyel, ami megállítja a kopaszodást és így dúsítja a hajat (nagyon drága kezelés és nem mindenkinél hatásos). A TV-shopos cuccoknak se nagyon higgyél, a valós hajsűrítés egyetlen ma ismert, 100%-osan hatásos módja a plasztikai sebész által végzett hajátültetés.
Kösz.
A sampon az mennyire látványos dúsítást eredményez?
Szia!
Az is dúsítja optikailag a hajad, ha hajszárítás közbe lefele döntöd a fejed és alulról szárítod meg a hajad. Utánn kösd minnél feljebb copfba.
Értem.
Majd kipróbálom.
A gond még az, h a vékony hajam a szél mindig szétfújja:/, sapkát veszek fel általában. Az meg lelapítja a hajam...
Hali! :)
Szintén fiú vagyok és mivel hasonló problémám volt, befestettem feketére. Eléggé elnehezíti a hajat és ennek köszönhetően mindíg jól fog állni ^^
legalábbis nekem mindíg jól nézett ki ha a szél is állította be vagy kócos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!