Ezt szerintetek mivel csinálja? és hol lehet ilyet kapni? Nagyon megtetszett ez a módszer.
http://www.youtube.com/watch?v=iHGP-Kco3Rs&feature=relmfu
sajnos nem értek nagyon angolul ezért nem értettem hogy mit mond.
mondjuk valami ilyesmim van,de csak 10 db,és az nem göndörödik ennyire,ezért gondoltam erre mert ez jól begöndörödik,mert vékonyabb,nem?
Nekem van egy több darabból álló, direkt erre a célra használatos "kukac"-nak is nevezett szivacscsíkom. Az egyik vége vastagabb, és van rajta egy luk, ahol át lehet fűzni a másik végét.
Egészen pontosan ilyen: [link] csak más színekben
Bár én nem szeretem, nem is használom nagyon, mert csúnyán eltöredezett tőle a hajam vége. Először nem tudtam, hogy ez a hibás, de a fodrászom felvilágosított. :S
Ha gondolod, megboltolhatjuk. :D
Első vagyok!
Utolsó!Nekem is ilyenem van, de nekem sem vált be.Nekem nagyon ronda hullámokat csinált, ami marha hamar kijött a hajamból(a többi eszközzel(sütővas, csavarók) tartós hullámaim vannak).
félszárazon/vagy száraz haj+hajhab:)
évekkel ezelőtt kipróbáltam ezt a módszert papírtörlővel, begöndörödik és tartós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!