Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt szerintetek mivel csinálja...

Ezt szerintetek mivel csinálja? és hol lehet ilyet kapni? Nagyon megtetszett ez a módszer.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=iHGP-Kco3Rs&feature=relmfu

sajnos nem értek nagyon angolul ezért nem értettem hogy mit mond.

2011. márc. 19. 10:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Papartörlővel szokták vagy újságpapírral.Szerintem ez papírtörlő.
2011. márc. 19. 10:19
 2/17 A kérdező kommentje:
jah hogy ez ilyen egyszerű lenne?az jó,mert ki szeretném próbálni :)
2011. márc. 19. 10:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen frizut akarsz, vannak direkt ilyen célra gyártott szivacscsíkok. A végeit könnyen egymásba lehet dugni, és nem kell parázni, hogy a papírfecnik a hajdba maradnak :)
2011. márc. 19. 10:43
 4/17 A kérdező kommentje:

[link]

mondjuk valami ilyesmim van,de csak 10 db,és az nem göndörödik ennyire,ezért gondoltam erre mert ez jól begöndörödik,mert vékonyabb,nem?

2011. márc. 19. 11:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy több darabból álló, direkt erre a célra használatos "kukac"-nak is nevezett szivacscsíkom. Az egyik vége vastagabb, és van rajta egy luk, ahol át lehet fűzni a másik végét.

Egészen pontosan ilyen: [link] csak más színekben

Bár én nem szeretem, nem is használom nagyon, mert csúnyán eltöredezett tőle a hajam vége. Először nem tudtam, hogy ez a hibás, de a fodrászom felvilágosított. :S

Ha gondolod, megboltolhatjuk. :D

2011. márc. 19. 12:33
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

Utolsó!Nekem is ilyenem van, de nekem sem vált be.Nekem nagyon ronda hullámokat csinált, ami marha hamar kijött a hajamból(a többi eszközzel(sütővas, csavarók) tartós hullámaim vannak).

2011. márc. 19. 13:24
 7/17 A kérdező kommentje:
az én szivacsosommal sem bírtam normális hullámokat csinálni,de ezt a videósat ki szeretném még próbálni,szerintetek az mennyi idő?és vizesen vagy szárazon jobb?
2011. márc. 19. 13:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

félszárazon/vagy száraz haj+hajhab:)

évekkel ezelőtt kipróbáltam ezt a módszert papírtörlővel, begöndörödik és tartós

2011. márc. 19. 14:13
 9/17 A kérdező kommentje:
remélem sikerülni fog,az jó,majd kipróbálom,köszönöm.zöld kéz :)
2011. márc. 19. 14:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Alufóliával is meglehet csinálni, én azzal csináltam mindig! táglalap darabokat lazán összehajtani hogy csíkok legyenek, és azokra csavarni. Ugyanilyen lett a hajam.
2011. márc. 19. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!