Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kémiai hámlasztáson volt-e...

Kémiai hámlasztáson volt-e már valaki? Mennyire tüntette el a pattanás utáni hegeket?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
En voltam mar. Egy kezeles csak halvanyitotta, nem tuntette el teljesen a hegeket, de rengeteget javitott rajta. Arra figyelj hogy utana nagyon kell ovni a borod, tehat sem szoli sem napozas. Erdemes megcsinaltatni......de nem tul gyakaran.
2009. febr. 22. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem..köszi:)Ja és még annyit hogy mennyibe kerül egy kezelés?
2009. febr. 22. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én kozmetiks vagyok és én a hegekre inkább a mikrodermabrasiót ajánlanám! Ez egy bőrcsiszolás! Nem fáj egyeltalán a kezelés nálam 2 óra hosszás legelább és ez tartalmazza a tisztítást is! Nagyon látványos! de sajnos az ilyen hámlasztásokat legyen az bár milyen max március elejéig lehet a napsütés miatt! Ha érdekel vagy segíthetek információkban még írj bátran!
2009. febr. 24. 10:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia!Hú köszi...igen arra lennék kiváncsi hogy mennyibe kerül ez a mikrodermabrasió és hogy utána ameddig csúnya az arcbőr?Lehet utcára menni?Nekem eléggé mély hegeim vannak..ilyen lilásak hogy ezeket mennyire tünteti el egy kezelés vagy az ilyenek csak több tünteti el?Jah és még annyit hogy bármilyen bőrön el lehet-e végezni?
2009. febr. 24. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!