Akik Babylove és Babydream babasampont használnak. Bővebben lent. (? )
Nektek ugyanolyan szép féney és puha tőle a hajatok?Én eddig sosem használtam babasampont,csak ilyen Garnier,Pantene,Kallos-Tojássampont amelyekben van Sodium Laureth Sulfate.De ezektől nekem mindig szép fényes lett a hajam és puha.Ám ugyanilyen hatása van ezeknek a babasamponoknak is?
És Rapunzel,ha erre járnál:) szeretném megkérdezni,hogy te használtál valaha az életben Laureth/Lauryl Sulfate-os sampont?:D Milyen volt? Milyen hosszú a hajad?
Erre járok. :) Persze, használtam, most is szoktam néha, mert használok szilikonos balzsamot és pakolást is, azt pedig nem szedi le a szulfátmentes sampon. 2 hetente szoktam egyszer SLES samponnal megmosni, ha szilikonmentes balzsamot használok, akkor havi egyszer. Kb. 1 éve használok babasampont, előtte nem voltam tisztában ezzel a szulfátos dologgal, mindig épp azt használtam ami a kezembe került. Nálam annyi a különbség, hogy ha szulfátossal mosom a hajam, akkor utána nagy szükség van a balzsamra, mert anélkül kiszáradna a hajam, még úgyis, hogy csak a fejemen samponozom. Szulfátmentes nélkül meg még vizesen is olyan a tapintása, mintha már balzsamot is használtam volna. Amúgy én nem a Babydreamet a meg Babylove-ot használom. Azok sem rosszak, de a sárga Dulgon kids a kedvencem. Ez 450 forint, csak a dm-ben lehet kapni. [link] Mondjuk attól, hogy nekem nagyon bevált, nem biztos, hogy mindenkinek jó.
Combközépig ér a hajam amúgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!