Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akik Babylove és Babydream...

Akik Babylove és Babydream babasampont használnak. Bővebben lent. (? )

Figyelt kérdés

Nektek ugyanolyan szép féney és puha tőle a hajatok?Én eddig sosem használtam babasampont,csak ilyen Garnier,Pantene,Kallos-Tojássampont amelyekben van Sodium Laureth Sulfate.De ezektől nekem mindig szép fényes lett a hajam és puha.Ám ugyanilyen hatása van ezeknek a babasamponoknak is?

És Rapunzel,ha erre járnál:) szeretném megkérdezni,hogy te használtál valaha az életben Laureth/Lauryl Sulfate-os sampont?:D Milyen volt? Milyen hosszú a hajad?

2011. márc. 18. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam mert ugye természetes összetevőket tartalmaz, de fel se habzott a fejemen, sajnos elég gyorsan zsírosodó hajam van, lehet ez lehetett az ok. De jó az illata, így elhasználom tusfürdőnek:-)
2011. márc. 18. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is áttértem ezekre az SLS mentes samponokra kb 4 hónapja.Tapasztalatom velük kapcsolatban:kevésbé habzanak mint az SLS-os samponok, főleg ha nagyon zsíros a haj.A Babydreames sampon szárítja a hajvégeket, de nagyon.Nem is veszek többet.A Babydreames viszont jó. Fényes lesz tőle a haj, bár én Alverdés balzsamot használok utánna, mert ha nem tenném nem lenne az a nagyon puha érzés(nekem balzsam nélkül egy sampontól se puha).Szóval én a rossmannosat ajánlanám.
2011. márc. 18. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Erre járok. :) Persze, használtam, most is szoktam néha, mert használok szilikonos balzsamot és pakolást is, azt pedig nem szedi le a szulfátmentes sampon. 2 hetente szoktam egyszer SLES samponnal megmosni, ha szilikonmentes balzsamot használok, akkor havi egyszer. Kb. 1 éve használok babasampont, előtte nem voltam tisztában ezzel a szulfátos dologgal, mindig épp azt használtam ami a kezembe került. Nálam annyi a különbség, hogy ha szulfátossal mosom a hajam, akkor utána nagy szükség van a balzsamra, mert anélkül kiszáradna a hajam, még úgyis, hogy csak a fejemen samponozom. Szulfátmentes nélkül meg még vizesen is olyan a tapintása, mintha már balzsamot is használtam volna. Amúgy én nem a Babydreamet a meg Babylove-ot használom. Azok sem rosszak, de a sárga Dulgon kids a kedvencem. Ez 450 forint, csak a dm-ben lehet kapni. [link] Mondjuk attól, hogy nekem nagyon bevált, nem biztos, hogy mindenkinek jó.

Combközépig ér a hajam amúgy. :)

2011. márc. 19. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja igen, igazuk van az előttem szólóknak, tényleg nem habzanak annyira, mint a szulfátosak. Főleg a Babydream meg a Babylove. De szerintem ennek ellenére jól tisztítanak, nekem is könnyen zsírosodik sajnos a hajam, heti 2-3x kell mosni.
2011. márc. 19. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!