Timido kérdése:
A sörélesztő tabletta tényleg hajnövesztő hatású? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szeretném hogy gyorsan nőjön a hajam, és ajánlották a sörélesztő tablettát. 16 éves vagyok és lány. Milyen tapasztalatok vannak? Ugye nem fogok tőle elhízni? felborítja a hormon háztartást? Bármit szívesen elolvasok, ami eszetekbe jut a tablettával kapcsolatban! És hol lehet beszerezni? Köszönöm a válaszokat!2009. febr. 22. 18:34
1/8 anonim válasza:
én szedtem egy ideig. semmi változást nem észleltem:) amúgy én rossmannban vettem:)
2/8 anonim válasza:
énis szedtem egy időben a rossmannos sörélesztőt, semmit nem hatott, viszont a gyógyszertári sörélesztőtől szebb lett a bőröm és a hajam is gyorsabban nőtt. Kb. 1000-1100 ft volt, de szerintem nagyon megérte! nem mindegy mit vesz be az ember.
3/8 anonim válasza:
Én is szedtem de semmi extra.ÉN Dm-be vettem de lehet kapni különféle parfümériákban,patikában,és nagyobb üzletházakban is.
4/8 anonim válasza:
Nekem van eredmény! Múlt hónapban(amikor még nem szedtem) befestettem a hajam így hát letudtam mérni ,hogy egy hónapban mennyit nő a hajam.1 cm volt akkor amikor még nem szedtem,de most február 1-jén vettem és azóta szedem.Szintén elsején volt befestve a hajam is tehát ismét letudtam mérni a lenövést.22 nap alatt 1,2 cm-t nőtt a hajam, ja és nem mindenkinél hatásos!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, majd a gyógyszertárban nézelődöm én is akkor. :)
2009. febr. 23. 16:12
6/8 anonim válasza:
szerintem függ attól hogy melyik fajtát használod. DMben volt régen 6-700 Ft-ért, az nekem nagyon hatásos volt!! viszont egy ideje már nem lehet azt kapni:/:( a másik ami helyette van 1200ft körül, nekem nem használ.az a baj hogy nem emléxem a régi márkájára, mindig csak reflexszerűen megvettem, de valami b-komplexes volt.
7/8 anonim válasza:
én még csak 5 napja szedem de már látok változást( kb 0.5-1 cm)
8/8 anonim válasza:
ó de,utolsó ez nagyon valószínű
kicsit beképzelted magadnakk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!