Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta abbahagyása utáni tapasztalatok?
Mennyire borult fel a hormonháztartásotok, ha felborult egyáltalán?
Férjemmel babát szeretnénk, így nem szedem tovább a gyógyszert (amúgy ma kellene kezdeni).
Tudom, hogy nem mindenkinél egyforma, de érdekelnének a tapasztalatok.
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!
Amúgy megkérdeztem ma a nőgyógyászt (citón voltam), és ő azt mondta, hogy a Meliane (azt szedtem) 3-5 nap alatt ürül ki, lehetséges rögtön a teherbeesés, csak az elvékonyodott nyálkahártya miatt nagy a vetélés esélye is.
Meliane-t szedtem 6,5 évig, januárban hagytam abba, tapasztalatok:
Az első két hónapban 38 és 45 napos ciklusok, ebben a három ciklusban nem volt peteérésem sem. Aztán a harmadik ciklusban nagy nehezen kikínlódott a szervezetem egy peteérést (a huszonsokadik napon, így az is egy 42 napos ciklus lett), azóta úgy néz ki beállt.
Az abbahagyás utáni 3 hónapban nagyon sokat görcsölt a hasam, kb állandóan azt hittem, h meg fog jönni.
Volt egy olyan hónapunk, amikor egyáltalán nem védekeztünk, nem lett baba, azóta megszakítással, de nem lettem terhes.
Visszatért a fájdalmas menszesz (az az igazi, orvosnál görcsoldó injekcióért könyörgős - de nekem előtte is ilyen volt)
Híztam 3-4 kilót, és állandó vendég vagyok a kozmetikusnál (pattanások...), viszont a libidóm nagyon sokat javult, tele vagyok energiával és elmúlt az ekcémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!