Gyógyszer szedés mellett lehet szoliba menni?
Figyelt kérdés
Frontin 0,5-ös nyugtatót szedek már 1 éve.
E mellett lehet szoláriumba menni?Ha igen mennyi időt?
Elég sápadt vagyok csak egy kis színt szeretnék
2011. márc. 17. 18:07
1/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet,a gyógyszernek semmi köze a szolihoz!Elsőnek csak 5-6 percre menj be!Ha bírod akkor utána már mehetsz többre is!:)
2/5 anonim válasza:
nem tudom, lehet hülyeséget írok, de szerintem nézd meg a papírján, hogy nem ír-e olyat, hogy fényérzkenység, vagy vmi ilyesmi...esetleg kérdezd meg a dokit, vagy itt a neten is vannak szakértők, biztos, ami biztos:)
remélem segítettem:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2011. márc. 17. 20:39
4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg valami krémet kell használni??
2011. márc. 17. 20:39
5/5 anonim válasza:
nincs mit:)
hát nem muszáj, de érdemes, mert eléggé szárítja a bőrt...vagy vannak direkt szoliba ajánlott krémek, de nem tudom mennyire jók, gondolom ha arra vannak kitalálva, csak nem rosszak:)
de a hidratálás szerintem ajánlott:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!