Cintikebabby kérdése:
Mivel színezzem át a sárgás hajam fehéresre?
Figyelt kérdés
Adjatok nekem tanácsot hogyan színezzem át a hajamat? most világos szőke de sárgás és fehéresre szeretném ajánlottak hamvasító sampont de azoktól mind lila meg kék meg ezüst lesz de én szép fehéres szőkét szeretnék és szőkíteni se szeretném már ezért is kéne nekem színező!2011. márc. 16. 20:13
1/3 anonim válasza:
Szia. Van Shaumának az a "hamvas csillogás" samponja sztem az kva jó.
2/3 A kérdező kommentje:
ÉS akkor ettől ugye nem lilulok be :D mert ajánlottak egy sampont higítottam is és lilás lett de látom a képen hogy ez tényleg fehér :) hát kipróbálom! köszönöm
2011. márc. 17. 09:09
3/3 anonim válasza:
Nem lilulsz, én is használtam, a sárgás hajamból, kb másfél hét alatt ezüstös/fehéres lett. :D Heti 3x-i hajmosással... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!