Sötétbarnából -> világosbarna?
Palette sötétbarna festékkel szoktam festeni a hajamat, már eléggé lenőtt, befestettem mahagónis-barnás árnyalattal. Kicsit dobni akartam a színén, de a festék csak a hajtövemet fogta be, ami szökés-barna, és most vörös lett. Nem igazán tetszik a végeredmény, világosítani szerettem volna ezen a sötét színen.
Az a megoldás jó lenne, ha szőkítőporral, 6%-os oxival bekenném ( sárga lenne) és ráfestenék egy közép-világos barna színnel?
Az eredeti hajszínemre szeretnék visszatérni, de tudom, hogy ez nem lehetséges lenövesztés nélkül.
Köszönöm annak, aki elolvassa és ír nekem tapasztalatot, véleményt!
Én is jártam már sokszor így, ahogy te, én is palette sötétbarnára festettem évekig a hajam, többször meguntam, mindig fel akartam dobni kicsit, de nekem is mindig csak a tövét fogta be. Aztán világosítani akartam az egész hajamon, aminek az lett a vége, hogy otthon megpróbáltam kiszőkíteni, hát gyönyörű lett a fejem képzelheted... Amíg le volt nőve, kb 5centi az platinaszőke lett, a többi rész, maradt ugyanolyan sötét. Úgyhogy a vége mégis csak a fodrász lett (pedig én is el akartam kerülni), aki leszedte nekem a sötét részt. Utána mindenféle narancs árnyalatú lett a hajam :D és utána sok sok hajfestés után megtaláltam a tökéletes színt, és most már végre egyenletes, és egyszínű a hajam. :D
Szóval azt tudom tanácsolni, hogy mégiscsak fodrásszal szedesd le a sötét részt, majd egy olyan hajszínezővel fesd be, ami megegyezik a hajszíneddel. Ezt párszor még csináld meg, amíg nem lesz foltos a hajad, aztán utána le tudod növeszteni, nem fog látszódni a különbség.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!