Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarnából -> világosbarna?

Sötétbarnából -> világosbarna?

Figyelt kérdés

Palette sötétbarna festékkel szoktam festeni a hajamat, már eléggé lenőtt, befestettem mahagónis-barnás árnyalattal. Kicsit dobni akartam a színén, de a festék csak a hajtövemet fogta be, ami szökés-barna, és most vörös lett. Nem igazán tetszik a végeredmény, világosítani szerettem volna ezen a sötét színen.

Az a megoldás jó lenne, ha szőkítőporral, 6%-os oxival bekenném ( sárga lenne) és ráfestenék egy közép-világos barna színnel?

Az eredeti hajszínemre szeretnék visszatérni, de tudom, hogy ez nem lehetséges lenövesztés nélkül.

Köszönöm annak, aki elolvassa és ír nekem tapasztalatot, véleményt!

2011. márc. 15. 22:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Még valami: Már kétszer is eljátszottam, hogy "jaj, szeretnék világosabb hajat!". Elmentem fodrászhoz, ő fokozatosan szőkítette, melír csíkokat tett bele. De a végén meg már az nem tetszett, hogy nagyon szőke és megint befestettem sötétre...szóval, ha lehet most a fodrászokat, és a melírt ki szeretném hagyni.
2011. márc. 15. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is jártam már sokszor így, ahogy te, én is palette sötétbarnára festettem évekig a hajam, többször meguntam, mindig fel akartam dobni kicsit, de nekem is mindig csak a tövét fogta be. Aztán világosítani akartam az egész hajamon, aminek az lett a vége, hogy otthon megpróbáltam kiszőkíteni, hát gyönyörű lett a fejem képzelheted... Amíg le volt nőve, kb 5centi az platinaszőke lett, a többi rész, maradt ugyanolyan sötét. Úgyhogy a vége mégis csak a fodrász lett (pedig én is el akartam kerülni), aki leszedte nekem a sötét részt. Utána mindenféle narancs árnyalatú lett a hajam :D és utána sok sok hajfestés után megtaláltam a tökéletes színt, és most már végre egyenletes, és egyszínű a hajam. :D

Szóval azt tudom tanácsolni, hogy mégiscsak fodrásszal szedesd le a sötét részt, majd egy olyan hajszínezővel fesd be, ami megegyezik a hajszíneddel. Ezt párszor még csináld meg, amíg nem lesz foltos a hajad, aztán utána le tudod növeszteni, nem fog látszódni a különbség.

Remélem segítettem :)

2011. márc. 16. 09:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Most az ún. Colour B4 érdekel nagyon. Lehet ki fogom próbálni heteken belül. Remélem lehet DM-ben kapni. Sok jó véleményt olvastam és videót néztem meg róla :)
2011. márc. 20. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!