Smink nélkül már csúnyának érzem magam. Lehet attól, h már több éve mindennap sminkelek, az öregíti ennyire a bőrt?
egyre csúnyább a bőröm, a szemem körül is egyre több a ránc, és egyre táskásabbak. Smink nélkül pedig olyan "üresnek" látom a tekintetem, öregnek látom az arcom... Pedig eleinte még úgy éreztem, hogy néha a sminkkel rontom el az arcom, smink nélkül szebb is volt, de mára odáig fajult a helyzet, hogy smink nélkül kb felismerhetetlen vagyok:/:/ (Amúgy általában púdert, szempillaspirált, és szemceruzát/tust használok, heti 5-6 alkalommal.) A smink tényleg ennyire káros? Valakinek hasonló tapasztalat?
15/L
Fokozatosan próbálj leszokni a sminkről, mert ez már beteges! Először a tust hagyd el, aztán a szemceruzát is egyre kevésbé feltűnően használd! A púder és a spirál maradhat.
De ha csak sminkeled, és nem táplálod a bőröd, attól tényleg rossz lesz. Nézz utána, hogy a te bőrtípusodnak megfelelő hidratálókrémeknek, tonikoknak, radíroknak.
És ne dörzsöld, húzogasd a szemed körül a bőrt, vegyél rendes sminklemosót, amivel erőlködés nélkül le tudod szedni a sminket rögtön, amint hazaérsz!
köszi az összes választ(:
amúgy főként a tekintetem változik meg smink nélkül, mármint a szemeim. ha nincs rajtuk smink, olyan üresnek érzem/:...
Meg a bőröm, ami alapból kicsit rózsaszínes árnyalatú (amit én nagyon nem szeretek), azt fehér kőpúderrel szoktam sminkelni. De lehet, már az is jó lenne, ha a púder alá raknék valamilyen *hidratálókrémet* ??
hidratalokremet mindig kell ahzsnalni puder alá,,különben nagyon szaritja a bőrt,ami hamarabb rancosit.
szerintem,ha a többiek elé mersz allni smink nelkül,akkor mar teis mashogy fogsz hozzaallni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!