Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erősen elszíneződött könyök....

Erősen elszíneződött könyök. Mivel hozható helyre?

Figyelt kérdés
A könyököm elég erősen más színű (sötétebb). Nem tudom mitől, gyerekkorom óta ilyen. Tény, hogy sokat könyökölök, de ettől szerintem még nem kéne. Talán mert vékony is vagyok mellé? Nem tudom... A bőr egyébként nem keményebb ott, inkább csak szárazabb. Sajnos jön a meleg, a pólós időszak, amikor is láthatóvá válik és én nagyon szégyellem. Milyen praktikát tudtok arra, hogy normális bőrszínűvé váljon?
2011. márc. 15. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos, nekem is elég ronda volt a könyököm, különösen a bal, én azon sokat könyökölök, mással nem tudom magyarázni. Én azt csináltam, hogy leradíroztam (heti kétszer), majd bekentem jó zsíros gyógyszertári kézkrémmel. Így egy hét alatt már egész szép lett. :)
2011. márc. 15. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Ezt kipróbálom azonnal!

Várom a további ötleteket :)

2011. márc. 15. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most nézem hogy félreérthető voltam: krémmel minden este bekentem, nem csak radírozás után.
2011. márc. 15. 12:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem-értem! Azon leszek én is. Esetleg meg tudnád mondani, hogy milyen bőrradírt használsz? Nemigen vettem még ilyen terméket, nem tudom mi alapján válasszak. Köszönöm a segítséget!
2011. márc. 15. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ne gondolj semmi professzionálisra, valami arcradírt használok (Loreal a márkája). Nem biztos hogy a legjobb, de csak arra kell, hogy leradírozza a felső elhalt részt, és nekem bevált. Szóval szerintem mindegy hogy milyet veszel, én azért használom ezt, mert az arcomat szoktam néha radírozni, és ez volt itthon.
2011. márc. 15. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!