Vettem egy otthoni tartós hajkiegyenesítő csomagot. Ki merjem próbálni?
Figyelt kérdés
Azt írja, törékeny, enyhén károsodott hajra is használható, de az enyém eléggé töredezett.
Olyanokat olvastam, hogy ki is hullhat tőle a haj :O
:(
Ki merjem próbálni?
2011. márc. 13. 15:22
1/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyibe "fájhatott" ez a hajkiegyenesítő cucc,de előbb kellett volna gondolkodnod,nem miután megvettem...Mondjuk csak remélni tudom,hogy nem kínai piacon vetted.Mondjuk én csak fodrásznál csináltatnék ilyen drasztikus dolgokat a hajammal,mint például a dauer és társai.A legjobb hajsimító megoldás egyébként a keratinos hajegyenesítés.Én nem kenném a hajamra azt a cuccot az fix,nem szeretném,ha kihullana,de te tudod.
3/10 anonim válasza:
Hát tényleg elég hülyeség volt előbb megvenni, aztán gondolkodni ezen.. én a helyedben nem próbálnám ki.. egyáltalán milyen hajkiegyenesítő csomag ez? honnan vetted?
4/10 A kérdező kommentje:
Azután olvastam a neten a kihullásos cuccot miután megvettem, és a csomagolásban található papíron volt az, amit írtam, úgyhogy nem tudtam volna "előre gondolkodni"
Nem, nem volt drága, 2700 volt, és a dm-ben vettem.nem a kínai piacon. lehet, hogy te mindent ott vásárolsz, de én nem.
2011. márc. 13. 19:54
5/10 A kérdező kommentje:
*1700
2011. márc. 13. 19:54
6/10 A kérdező kommentje:
ja. és vissza lehet vinni és visszafizetik az árát
2011. márc. 13. 20:23
7/10 anonim válasza:
Hú de kiakasztó vagy..Először nekünk nyavajogsz,hogy vettél vmi sz*rt amitől kihullhat a hajad,persze előtte nem olvastál utána,csak miután megvetted.Majd még aki válaszol neked jóindulattal,azt letámadod,hogy biztos mindent a kínain vesz.Nem fogok magyarázkodni,de a válaszomból kitűnhet,hogy nem vennék én ott semmit.Szóval ahelyett,hogy megköszönted volna a válaszokat,amit írtunk,arra a kérdésedre,hogy ki merd-e próbálni,inkább lehordod a válaszadót.Mondhatom,igen gyerekes vagy.Tudod mit,kend a hajadra a sz*rodat!
8/10 A kérdező kommentje:
aha, hogy én vagyok gyerekes :D
olvasd el a saját válaszodat.
na az szánalmas.
Hány éves vagy? 11?
2011. márc. 15. 15:39
9/10 anonim válasza:
Atyavilág :D Nem vitatkozom veled :D Látom,nem értetted meg a válaszom.
10/10 anonim válasza:
Ez mekkora kiakasztó agyhalott hülyegyerek lehet élőben :D (Azóta lehet már kopasz is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!