Fiúk! Ha valakinek a szőke és a barna haj is jól áll, melyikre szavaznátok?
Bocsi, én lány vagyok, de szerintem kompetens. Voltam szőke is, barna is, mindegyik jól állt. Kék a szemem, és elég sokat kísérleteztem az árnyalatokkal, végül megmaradtam egy olyannál, amiről magam sem mondtam volna meg, hogy nem eredeti. A barna hajnál ugyanez a kék szem elég különlegesen nézett ki.
Az a tapasztalatom, mondjon bárki bármit, hogy amikor szőke voltam, nagyságrendekkel több bókot kaptam, és úgy általában a férfiak készségesebbek voltak (pl. utazáskor mindig jött valaki, hogy segít felrakni a bőröndömet a vonatra). Amikor barna voltam, érezhetően kevesebb bókot kaptam, nem annyira vettek észre. Pedig ugyanaz a lány vagyok :)
És több barátnőm is hasonlókat tapasztalt. Szóval érezhetően előbb észreveszik a szőke lányokat, mint a barnákat :)
Az én asszonykámmal is ez a helyzet. Nekem végül is mindegy, hogy milyen haja van, de (bár sosem mondtam neki) jobban tetszik, ha barna. :)
Most a színe ilyen, mint ennek a nőnek :D : [link]
A szőkére amúgy gyorsabban felfigyelnek a srácok. :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!