Sikerült már valakinek házilag a szőkítés? Hogy csináltad?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 12:19
1/2 anonim válasza:
Mindig magamnak szőkítem már vagy 10 éve. Veszek szőkítőport, rá van írva mennyi oxi kell hozzá, azt is veszek. Összekeverem, felkenem, fél óra múlva le kell mosni, bár én sose nézem az időt, mert úgyis csak akkor mosom csak le mikor már látom hogy kiszőkültem rendesen.
2/2 anonim válasza:
hogyne sikerült volna.
1. lépés: bemész egy fodrászkellékesbe, veszel oxit és port(oxiban különböző erősségüek vannak)
2. hazamész, egy tálkába kiöntöd az oxit és a port, és összekevered egy ecsettel(hajfestő ecsettel nyilván)
3. felviszed a hajadra az elöbb kapott kékes trutyit
4. nézd, hogy mennyire szívja le a hajad a cucc, és akkor amikor jó, lemoshatod, de szerintem fél-3/4 óránál tovább ne hagyd a fejeden. csúnya eredménye lesz.
ja! marni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!