Ha sok az anyajegyem nem járhatok szoliba?
Szia.
Nekem is vannak anyajegyeim...én szoktam szoliba járni DE néhány alkalommal és pusztán azért ha netán napoznék akkor ne égjek le hamar. másrészt a D-vitamin szinted megnő ugyanis az emberek D-vitamin szintje alacsony mert elhiszik h ne menjenek a napra és ne szolizzanak. Kell a néhai szolizás...az 5-6 alkalom nem sok, ha félsz tőle akkor csak minid 3 percekre menj. nem fog megártani. én elmentem bőrgyógyászhoz és azt mondta napozni is lehet szolizni is de a szolit nagyon ritkán. mert nem egészséges. a szoli csak télen jöhet nálam szoba havi 2-3 alkalommal. mellesleg aki szolizik annak hamarabb öregszik a bőre. ha szép barna bőrt szeretnél akkor napozz inkább de ha a bőrgyógyász nem javasolja vannak barnító krémek is...DE tudok jobbat:) egyél sok-sok SÜTŐTÖKÖT :)))) a természetes barnítót:) hidd el nagyon finom :D és én is mindig eszem :) télen nyáron....(mivel utálom a napot:) és csak néha szánom rá magam a napozásra:P ) beválik:)
remélem segítettem
Nekem is van elég sok anyajegyem, és járok szoliba :)
Minden szombaton el megyek (és el is szerenék menni.) Mondjuk még csak 2 alkalommal voltam xD
Én mondtam a szolis csajnak is, hogy van anyjegyem.. És azt mondta, hogy elég sokmindenkinek van anyajegye aki jár hozzá elég rég óta és semmi baja sincs!:)
De azért a biztonság kedvéért énis el fogok menni bőrgyógyászhoz, szerintem te is menyj el!=]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!