Középbarna hajon mennyire intenzív rézvörös szín érhető el hennával? Tapasztalat?
Elsősorban azokhoz fordulnék, akiknek hasonló színű a hajuk, esetleg ismerősük tapasztalta ki, hogy milyen árnyalat jön ki, ha azt hennával festették be, méghozzá rézvörössel.
Nekem kábé ilyen árnyalatú a hajam, maximum kicsit világosabb: [link]
Szeretném, ha linkelnétek képet, hogy milyen árnyalatra számíthatok, ha HENNÁVAL festem be, és a rézvöröses a cél. Tudom, hogy ezzel annyit nem lehet világosítani, meg kopik is... Ezért is vagyok kíváncsi, mit tapasztaltatok. A válaszokat előre köszönöm! :)
55. oldalon van egy táblázat arról, hogy milyen hennával milyen árnyalatot várhatsz (:
Ha jól láttam, sötétbarnánál nincs rézvörös, csak barnásvörös.
Persze lehetnek más keverékek is.
Első vagyok.
Habár én még nem használtam hennát, olvastam tapasztalatokat és szerintem befogja.
Szerintem te is keresgess itt mixeket. :)
Köszönöm a válaszokat.
Akkor azt hiszem, egy ilyen keverékes dolgot majd ki fogok próbálni, ha nem megy, akkor meg jöhet a rendes festék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!