Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy értessem meg anyámmal,...

Hogy értessem meg anyámmal, hogy fogja fel, hogy "Nem vagyok már kisfiú", vegyen borotvát, meg hasonlókat dolgokat?

Figyelt kérdés

Szó szerint az ilyeneket neki elkel magyaráznom, légyszíves, vedd már meg azt a borotvát, ne kelljen már könyörögnöm neked állandóan, ezzel csesztetett az egyik tanárom is. "Borotválkozni mikor fogok"?

Egyszerűen nem fogja fel. Nem hajlandó megérteni. Nem vagyok már kisfiú. Ez nem csak ezzel van így, hanem minddel, ruhával, cipővel, hiába mondom neki, vegyél olyant mint a többi korombelinek, és kész, rendeset.

És nem azért van ez mert nem telik rá, hanem egyszerűen nem egyszer úgy érzem, direkt csinálja ezt velem, pedig telik rá. Magának megvesz mindent csak nekem nem, meg az üres ígérgetések.

Apumnak nem tudom, mondani mert nem él.

Segítsetek!

16F

2011. márc. 11. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyszer jelentsd be, hogy kell egy 20ezres, mert elmész vásárolni a haveroddal. És utána számon kérheti, hogy mit vettél. Szépen megmutatod neki, hogy divatos ruhákat, borotvát, valami normális illatú deót stb.
2011. márc. 11. 18:36
 12/14 anonim ***** válasza:
De, még kisfiú vagy, agyilag leglaábbis, ha ezt nem vagy képes megoldani. Ha elszámoltat, akkor fogod, és megmutatod, mit vettél és mennyiért, elmagyarázod, hogy miért. Ha ez neked nem tetszik, akkor fogod magad, és elmész vele vásárolni. Anyuci ugyanis csak a kisfiúknak vásárolgat. :P
2011. márc. 11. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbáld megmagyarázni neki. Ha meg nem megy, akkor kérj tőle pénzt (vagy esetleg zsebpénz, nagyszülőktől pénz), és ha számon kéri rajtad akkor mutasd meg neki hogy mit és miért vettél, és komolyan mondom, nyomd a kezébe a blokkot is.
2011. márc. 11. 20:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsónak: pl:. ha veszek egy csokit, már adom is neki a blokott, hogy ne követelje vissza a pénzt, hogy hova lett..

Soha cigiztem, soha nem ittam, soha nem buliztam vagy valami..

2011. márc. 11. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!