Redbullmobile kérdése:
A Nizoral sampon hatásos a korpás hajra?
Figyelt kérdés
Szerintetek hatásos a korpásodás ellen ? személyes tapasztalat ?2011. márc. 11. 13:51
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. márc. 11. 18:31
3/6 anonim válasza:
nem tudom, az orvosok mit mondanak, de nekem szuperül elmulasztotta a korpát! 4-szer használtam egymást követő hajmosásoknál, azóta kb 2 hetente szoktam egyszer megmosni vele a hajam
4/6 anonim válasza:
Megveheted nyugodtan! Nekem ez az egy, ami tényleg hatásos volt, pedig sok sampont kipróbáltam.
6/6 anonim válasza:
Nekem annak idején szuperül bevált korpára, tényleg! Csak nagyon drága sajnos, de megéri, mert ez tényleg elmulasztotta. Egyszer fodrász ajánlotta, mert már sajnos gombásodni is elkezdett a fejbőröm...
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a fejbőr zsírosságán is segít? Már nagyon rég használtam és akkoriban még nem volt annyira zsíros a hajam, csak korpás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!