Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Próbáltátok a casting creme...

Próbáltátok a casting creme gloss 700 as (szőke) árnyalatát?

Figyelt kérdés

Mennyire sötét? Inkább szőkének látszik vagy világosbarnának? Le lettszívatva fodrásznál a sötétbarna hajam,szépen le is szedte, világosbarna-sötétszőke akartam lenni, ezért az alfaparf 701 középszőkével mentünk rá (nehogy túl sötét legyen)a teteje az most kicsit világosabb az alja meg sötétebb, nem foltos, inkább olyan melírhatású, de szeretném egyszínűbbre... Festegetni nem akarom, viszont a casting ammóniamentes színező , gondoltam egy hét múlva azzal átmennék rajta, hogy a vége és a teteje egyszínűbb legyen, de félek sötétre fogná be, vagy esetleg még világosabbra. a 600 -as túl sötét lenne, a 810 meg túl világos... ez jónak tűnik... Van valakinek tapasztalata hogy a képen látható szín mennyire fedi a valóságot? Mert ha olyan lenne akkor az jó lenne, mivel a vége is olyasmi szinü...Várom a tapasztalatokat!

Köszönöm előre is...

2009. febr. 20. 09:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia,bocsi tudom,h már elég régen írtad a kérdést,de megszeretném kérdezni,h végül kipróbáltad-e a festéket?ha igen milyen lett,nem túl sötét,ahhoz,ami a dobozon van mennyire hasonlít?Azért kérdezem,mert én is nagyon szeretném kipróbálni,de félek kicsit,mert már egyszer befürödtem a casting-al.Köszi előre is.:)
2010. okt. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!