Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy héten hányszor lehet...

Egy héten hányszor lehet szoliba járni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, elég fehér börü ... multhét pénteken voltam 10 percre, majd hétfőn és szerdán 5 percre majd ma (csütörtökön 10-re d emég mindig nem olyan a szinem amilyet szeretnék, viszont nem akarom h a bőröm tönkremenjen! a héten már nem szabadna mennem? vagy egy héten hányszor ajánlott?
2009. febr. 19. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én heti 2x szoktam,és ha elérem a kívánt színt,akkor már csak heti egyszer!Fontos mellé egy jó hidratáló testápoló,és igyál sok vizet,mert nagyon szárítja a bőrt!
2009. febr. 19. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem heti 2-nel ne menj tobbre! Feltetlenul hasznalj kifejezetten szolizashoz valo kremet es mosd le elotte a sminked,ha hordasz.

Ha jo helyre jarsz, 2 het alatt siman elerheted a kello szint.

2009. febr. 19. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Azért nem olyan a színed, mint amilyet szeretnél, mert két hét alatt nem volt ideje kialakulni. Ha halmozod a szolizást, akkor csak azt éred el, hogy megég a bőröd. Törekedj inkább a rendszerességre, és akkor hidd el, hogy meglesz az eredménye. Rendszeresség alatt mondjuk a heti kétszeri alkalmat értem. Én ennyit járok már nagyon régóta, és elégedett vagyok az eredménnyel :)
2009. febr. 19. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!