Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi azzal is spórolunk, hogy...

Mi azzal is spórolunk, hogy pl. nem veszünk sampont/ tusfürdőt külön, hanem a hajunkat, és testünket is egyfélével mossuk meg vagy csak samponnal, vagy csak tusfürdővel, amelyik épp van itthon. Csinál még valaki ilyet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem. Mindenem a kozmetika, és a kencék. Tusfürdőből legalább három fajta van kibontva, mind márkás. A samponból ugyanígy, a kedvencem a Gliss Kur és a Schauma.
2011. márc. 9. 09:37
 12/14 anonim ***** válasza:

de hogy tudsz tusfürdővel hajat mosni?!

én 1szer próbáltam, de még zsírosabb lett a hajam.

Ne így próbálj meg szerintem spórolni, hanem pl. kapcsold le a villanyt,ha nem vagy ott, ne folyasd a vizet feleslegesen, ilyesmi...

2011. márc. 9. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy értelmes dolog 4-500 forintot sajnálni samponra...
2011. márc. 9. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmit nem spórolsz, sőt, kétszerannyit használsz, mintha külön sampont és tusfürdőt vennél. Lehet már kapni nagyon olcsón fodrászkellékesben sampont, balzsamot nagy kiszerelésben, tusfürdő helyett meg használj szappant. sokkal gazdaságosabb.
2011. márc. 9. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!