Hogyan lehet a hajat zöldre festeni ideiglenesen?
Figyelt kérdés
Színező van ilyen? Ha igen akkor mennyi körül kapható, és mennyi ideig marad a hajba, gyorsan kijön pár mosás után? Esetleg ha kékes zöld hajat akarok azt, hogy lehet elérni kék+zöld festéssel? :D2011. márc. 8. 15:58
1/6 anonim válasza:
hát ha szőke a hjad akkor nem kell de ha nem szpőke akkor lekell szőkítsd... nemtartós hajszínezővel...fodrászcikk üzletekben lhet kapni.1890ért vettem kéket de az olyan volt hogy az volt rajta írva hogy szőkítés esetén nem kopik ki csak halványodik és ez olyan tartóssabb fajta volt azért került annyiba...de van pécsen (nem tudom hol laksz) olyan kis butik ahol körömfestékeket meg tusfürdőket meg ilyneket megparfümöt árulnak én ott kb 500ért vettem a kéket...de van több fajta zöld meg türkis(kékes-zöld) is.... ha meg lekell szőkítsd ahjad a hidrogénperoxid+szőkítőpor kb 390 körül van.
2/6 anonim válasza:
Hajspray. Semmiképp ne használj kimoshatósat, pláne ne akkor ha szöszi vagy, mert az bizony elég sok idő alatt fog teljesen kimosódni. A spay a legjobb, csak az meg macerás, meg mindent befog..:S Milyen alkalomra kéne?:) Mert lehet egy paróka lenne a legpraktikusabb.:)
3/6 anonim válasza:
ja és az olcsóbbakra az van írva hogy elvileg 5-6 hajmosás erejéig tartanak ki...az neked pont jó lenne...vagy veszel ilyen fujó szprés cuccot azt meg csak 1x megmosod és kész
4/6 anonim válasza:
kisebb drogériákban szokott lenni fújós, ami egy mosás után kijön, meg összefog előtte mindent amihez a hajad hozzáér.
vagy fodrászkellékesnél van színező amitől hetekig szép színes marad a hajad, fokozatosan kopik ki. ez drágább. sötét hajat igazán egyik sem fogja be, csak a szőkét. parókával jobban jársz ha csak egy alkalomra kell.
5/6 anonim válasza:
színező van szerintem, fodrász simán megcsinálja nem is túl drágán :) nekem anno- barna hajba volt ilyen színezős cucc, mondjuk megszívtam vele, mert pár hajmosás után kijött, és a végén ilyen szőkés foltok voltak a hajamba :S aztán festhettük be az egészet xD
kékeszöldet ha jól tudom kikeverik :D
6/6 A kérdező kommentje:
Hűha hát ennyi tanács után lehet a paróka mellett maradok. Utána nézek mert ugye ez egy ritka színű paróka és nem könnyű beszerezni, de viszont azzal járnák a legjobban. A hajam se bánná meg máskor is fel lehetne használni :) A fújóst nem szeretem mert ha megizzadnák mindenem olyan lenne XD Egyébként nem pécsi vagyok pont az ország másik végében élek :) Azért köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 12. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!