Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet a hajat ideiglene...

Hogyan lehet a hajat ideiglenesen világosabbra festeni?

Figyelt kérdés
Sötétbarna hajat. Nem akarom szőkíteni, csak egy napig kellene egy előadás miatt.
2010. júl. 19. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
hajszínezővel
2010. júl. 19. 23:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen hajszínezővel? Mert rájöttem magamtól, hogy nem tartós hajfestékkel. De a hab és a régi (azóta már nem létező) tasakos nem fogja be, vagy csak épphogy az árnyalatán változtat. Nekem pedig drasztikus változtatás kellene.
2010. júl. 19. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna nem tudom.. :S Hajszínezőt ajánlottam vna én is, de 2 héttel ezelőtt kipróbáltam.. nekem is sötétbarna hajam van, vettem világosbarnát.. h vmi hátha látszana rajta. Nem volt annyira hú de drága, de nem is 200 ft volt (1500)

Megprobáltam először egy vastagabb tincset.. és semmi nem látszott!

Szóval sztem keress más megoldás után. :S Vagy nagyon nagyon világos színezővel próbálkozz. mert mondom, nekem sz*rt se ért.

2010. júl. 20. 10:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam a színezőt, elvileg van valamilyen nagyon világos szőkés, amitől a sötétbarna haj világosabb barna lesz 1-2 kenéstől. De az sajnos nekem kevés, már teljesen el vagyok keseredve.
2010. júl. 20. 11:19
 5/9 anonim válasza:
Én láttam a tescoba hajszinezőt ami24 hajmosás után kikopik. A nevére nem emlékszem de a doboz rózsaszín volt. Sajnos nem probáltam ki így nem tudom hogy fog-e segíteni.
2010. júl. 20. 13:26
 6/9 A kérdező kommentje:
24 mosásos hajszínezőről azt kell tudni, hogy egyszerűen nem jön ki.
2010. júl. 20. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Sötétbarna hajat hajszínezővel az életben nem fogsz tudni kivilágosítani. :S Mindenképp szőkíteni kéne, ill. leradírozni, más megoldás nincsen.
2010. júl. 20. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:

A hajszőkítés kamilla és citrom segítségével érhető el. Jó maréknyi szárított kamillavirágot negyed óráig főzzünk forró vízben, majd fedjük le és hagyjuk kihűlni. Aztán szűrjük le és csavarjunk hozzá fél citrom levét. Miután hajunkat a szokásos módon megmostuk öntsük le ezzel a keverékkel, masszírozzuk jól bele, majd hagyjuk a levegőn megszáradni. Rendszeres használata esetén a haj megőrzi világos színét.

20L

2010. júl. 20. 15:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hiszem megpróbálom ezt a kamillás módszert, és benevezek egy fehér hajlakkra... Hátha...
2010. júl. 20. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!