A fodrász megtudja nekem csinálni elől a hajam olyanra mint ami Lady Gagának van?
Első válaszoló: ha már arra van időd, hogy ide írj, az nehezedre esett volna, hgy beírd google-be a nevét?
Ő Lady Gaga.
Egyetértek a második válaszolóval, kevés vagy vékonyszálú hajjal inkább hagyd, egyébként biztos megoldható.
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy az énekes bige már az alapműveltséghez tartozik..
Igyekszem pótolni a hiányosságaimat..
Nekem is hasonló a hajam, mint a Lady Gagának. Megtudja csinálni a fodrász, ha vékonyabb is a hajad, akkor hátrább (a fejtetőnél) kezdi a frufru vágást.
És annyit az előző hozzászólásokhoz, hogy a kérdező arra volt kíváncsi, hogy lehet-e olyan haja, mint a Lady Gagának, nem pedig arra a "haszontalan" válaszra volt szüksége, hogy "ki az a Lady Gaga?"....
Kedves bölcs utolsó!
Ahhoz, hogy az ember válaszoljon talán tudnia kellen ki az, nemde?
Akkor éppen nem volt időm utánajárni ennek a bőszen fontos személynek, ezért gondoltam egyszerűbb, ha a kérdező belinkel egy képet, mire is gondol...
De Nektek hála végre sikerült megoldani ezt az őrült fontos problémát is.
jajh ne vitatkozzatok:(
lady gaga egy énekesnő nah
hát dús a hajam és vastag és erős.. ezzel nincsen gond
csak hogy göndör, és hogy ugye elől vasalom, és hogy őő meglehet e igy is oldani hogy alapból nem egyenes
de ezek szerint igen
köszönöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!