Ezt a hajat megtudja fodrász csinálni? (kép)
Most sötét barna hajam van,de várom h kopjon a festék :S szinre fazonra is értem
az első válaszoló egy nagy tahó,bunkó flegma választ adott, köszönöm!
Az a baj, amilyen fodrászoknál voltam, mindegyik elrontotta a hajam,félek már elmenni fodrászhoz. Akkor ez olyan világos barnásabb sok sok szőke melírrel nem? De igen, a képet megfogom mutatni neki. Köszönöm a másik 2őnek a választ!
szerintem van némi hajpótlása is a csajnak, legalábbis én úgy látom, hogy a nagyon hosszú hajak nem az övék, de téged most nem ez érdekel :)
Én magamnak festettem sötét barnából világos barnát, egy fodrászra sem mertem bízni, és lám nem kellett levágni, nem tört le/ el, kicsit szárazabb lett a hajam, de rakok rá három naponta pakolást és ámen !
Hajradírral szedtem le a sötét barnát, és utána befestettem világos barnára.Minden fodrász szőkítőporral akart neki esni, és nem engedtem, így maradtam a hajradírnál és nekem bevált !
Nem tudom hogy fogsz tudni ilyen hajat, de hogy nem egyből az biztos, mármint előbb a sötét barnát kell eltüntetned és aztán fokozatosan tenni bele szőke tincseket , ahogy már mondták előttem, de egy normális fodrász kellékesben is elmondják neked, hogy hogy juthatsz el eddig !
Sok sikert !
Köszönöm a válaszokat! A kellő hossz majdnem megvan, kicsit még én is várom h nőjön de amúgy igen, póthaja is van
A haj radir engem is érdekelne! Mennyibe kerül és tényleg leszedi a festéket?
Szia, nekem tényleg leszedte a festéket, majdnem feketéből lettem világosbarna ! L'oreal efassor a neve és 800 ft körül volt egy tasak, én sima meleg vízzel kevertem és szépen leszedte, folyamatosan néztem és dörzsöltem a hajam, és amikor már láttam , hogy leszedte lemostam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!