Miért tértetek vissza a Babylove babasamponra?
Sokan írták itt, hogy visszatértek. De miért? Olyan jó a hajnak? Én eddig csak szulfátos sampont használtam (nyáron jöttem rá, hogy mi is az a szulfát..de ki kellett használnom a másik samponom) és eddig mindig olyan fényes volt a hajam,nem éreztem,hogy a szulfát roncsolta volna. Élettelteli, dús tapintású és fényes.:) De ha ugyanilyen egy babasampon akkor áttérek én is arra.:D
De milyen illata van? Meddig marad az illata a hajatokban?
Én tértem vissza először, utána a férjem.
Én azért, mert 670 ft-ba kerül egy vacak Garinier sampon és semmi extrát nem tud, csak kiszárad a hajam ezektől.
A Babylove meg 340 ft-ba kerül és allergénmentes. Nem szárad ki tőle a hajam és bőven elég a tisztító hatása, nem kell agyonvegyszerezni magunkat.A férjem pedig ekcémás és eddig a 3000 ft-ért vetem neki szuper Eucerin ekcémás bőrre való sampont , fürdőolajat, de egyik sem ért semmit.
Érdekes,hogy a Babylove babatusfürdőtől és babasampontól helyre jött a bőre, nem marja ki.És nem viszket a bőrünk fürdés után, mint a szuper 670 ft-os mikrogyöngyös Nivea tusfürdő után. És ez is csak 340 ft.Szóval rájöttünk, hogy a sok vegyszeres agyon reklámozott vacak semmit sem ér.
És visszatértünk még a Nivea Baby Nutri Sensitív testápolóra is, ez az egyetlen, amit ha felkenek, nem ragadok, nem érzerm úgy,hogy befullad a bőröm alatta és elég 3 naponta bekenni újra a bőrünket. És rejtélyes módon ez is olcsóbb,mint a 1300ft-os társai, ami tele van parabennel, ásványi olajszármazékokkal, állagjavítókkal. Szóval ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!