Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyméretű gyülemlések az...

Nagyméretű gyülemlések az arcomon, mit lehet vele tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! El vagyok keseredve. Mostanában sorjában alakulnak ki az államon és az állam alatt hatalmas, fájdalmas gyülemlések. Nem pattanások, mert nincs kivezető nyílása, de határozottan érezhető, hogy valaminagy gyulladt rész van a bősöm alatt, szinte meg is lehet fogni. Fájdalmas, és látványos. Jelenleg 3 állam van :)

Mi lehet ez és hogy lehet ellene védekezni/mit lehet vele tenni?

Nem ettem semmi magot, sűrűn tisztítom az arcom szappannal és tonikkal is.

Köszi!

29L

2011. márc. 5. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezeket mély csomóknak hívják.Nincsenek véletlenül ott rossz fogaid azok is okozhatják?Vagy a fluoridos fogkrémek is.Használj 100%tisztaságú teafaolajat(Aromax pl)és ezt lehet töményen is rákenni.
2011. márc. 5. 20:04
 2/9 A kérdező kommentje:
gondoltam a fogaimra is, de abszolút nincs azokkal összeköttetésben egyik sem. Köszi a teafaolaj tippet, megpróbálok beszerezni!
2011. márc. 5. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Szappannal nem kéne az arcodat tisztítani. Ráadásul nem sűrűn...

Egy időre inkább állj le mindenféle arckencével.

2011. márc. 5. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez valami nagyobb gyulladás lesz a szervezetben.Torkod esetleg mandula.
2011. márc. 6. 07:25
 5/9 A kérdező kommentje:

07:25-ös!

Azért a mandulámtól meglehetősen messze van az állam! :D

Előző!

Szappannal miért nem kéne tisztítanom az arcom?

2011. márc. 6. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Macska-kutya nyál-szőr nem fertőztette el?
2011. márc. 6. 18:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem felületről induló gyulladás ez, hanem a bőr alatt alakul ki. Talán szőrtüsző vagy valami ilyesmi.
2011. márc. 6. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok.:Tudom, hogy ezek látszólag kinyomhatatlan gyulladásoknak tünnek, mivel nincs kivezető csövük.Fogj egy steril kis méretű injekcióstűt és picit szúrd meg, hogy segítsd a kiürülését majd fertőtlenítsd le teafaolajjal vagy más fertőtlenítő hatású anyaggal.Így lefog lappadni.
2011. márc. 6. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
7:25-ös vagyok.A szervezetben lévő gyulladás nem feltétlenül ott alakul ki ahol a gyulladás van!A legnépszerűbb hely az arc.Ha nem alszod ki magad a szemed lesz karikás,stb...
2011. márc. 7. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!