Nagyméretű melltartó Bonprixtől?
itt próbáld, nagyon jókat vettem tőlük:
Én kb 2hete rendeltem pont. Épp azért, mert árban szuper. Én nem azt kaptam ami a képen. A minta és szín az ugyanaz, de nem volt feltüntetve az hogy nem szivacsosak, hanem olyan öregasszonyosak nekem ezek. A másik amit rendeltem ott fel volt tüntetve... Vissza nem küldtem mert az anyaga jó (100% pamut) itthonra jó lesz. Amúgy a tescos jobb, csak ritkán van méret. ki kell fogni..és olcsó is. Sajnos amit linkeltek és más oldalakon is több mint 10.000ft találtam webshopot, ahol 18-20ezer a D kosár már...pff...
Szerintem egy esélyt megér amúgy a bonprix is. nekem bejött volna ha szivacsos lenne amire azt hittem :)
Engem is nagyon felbosszant, hogy nagy méretben öreges melltartók vannak. És a legtöbb üzletben még az eladók is bunkók ez ügyben. Jó múltkor bementem a triumph-ba. Meg mertem kérdezni, hogy az én nagy méretembe van-e akciós és majdnem hogy kizavartak..azután nézelődtem és konkrétan nem válaszoltak a további kérdéseimre.
Aztán más boltban meg hiába mondom, hogy fiatalosat szeretnék nem értik meg. állandóan olyat mutogatnak amiket nagyanyám hord kb. Nem értik meg.. Normál boltban meg úgy néznek az emberre ha azt mondja D-E, stb kosár, mintha nem is ezen a bolygón élne... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!