Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyik jó barátnőm rengeteget...

Egyik jó barátnőm rengeteget jár szoláriumba, fura pöttyös lett, mik ezek?

Figyelt kérdés

Elég bokszos, de sötétebb foltok jöttek ki a mellkasán és az arcán, anyajegy átmérőjűek.

Azt mondja szeplő, de nem hiszem. Mi lehet ez? Szolitól van?

Hogyan magyarázhatnám el neki, hogy ne csinálja?

Tök fekete és folyton sír a szája, hogy ő nem elég barna, meg fakónak érzi magát.

Komolyan kérdezem, már szinte függő... :S

2009. febr. 17. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem függö csak ő magán nem látja hogy mennyire barna már.Probáld rábeszélni,hogy max.hetente 1-szer járjon el színmegtartás miatt.Szerintem a pöttyök nem a szolitol jöttek ki rajta.De egyébként a szoliban általában az ott dolgozok tapasztaltak és tudnak jó pár dolgot az elönyéröl-hátrányárol.Ha megkérdezi hogy miért lehet,károsithatja-e a szoli,kézséggel állnak a segitségére.
2009. febr. 18. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt azért nem mondanám, hogy annyira értenek hozzá, ahova jár, ahova én is elmegyek pár alkalommal egy télen...

Minden hülye krémet rábeszélnek, egyik nagyon fehér bőrű barátnőmet beengedték 10 percre, úgy leégett, hogy napokig nem tudott ruhát venni, csak pizsamát meg köntöst...

Kétségeim vannak, hogy a szoláriumokba dolgozók mennyire értenek a dolgukhoz. Nem is ez a lényeg.

Mielőtt nem szolizott nem voltak rajta ilyen foltok...

2009. febr. 18. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Azok a pottyok a szolitol jottek ki! Ha vki tul sokat napozik es ezt koveti is evekig,annak sajnos kijonnek. Nekem is vannak,mert sokat szoliztam, de ha nem jarok akkor elhalvanyulnak.

Szerintem halvany gozuk sincs a szoliba dolgozoknak a borrol, mert nem kepezik oket a fonokeik!

2009. febr. 18. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Nyugi azok szeplok! es igen sozlariumtol jonnek ki. nekem is kijottek de csdak az arcomon es volt par nagyobb foltocskam is.. szoval midnekinek hogy reagal a bore a napsutesre vagy szolizasra! Amugy tenyleg azt megkene ertesd vele hogy gha mar barna "fekete"ahogy te modnta dakkor mostmar ne jrjon csak tenyleg hetente 1x 2 x a sizn megtartasaert.. es csak par percig! ahol en sozliztam/ok ott ertenek hozza.. mert legelsore en is az ott dolgozo kedves kis csajtol kerdeztem.. es en is telen elegge kifakulok es tavasszal meg elkezdek jarni nyarig.. es en nekem i9s o modnta hogy mennyit menjek meg midnen :D es nem egtem le emg sose szolariumba... jah es nyarara csodaszsep barna lettem :D remelem segitettem.. es sozlj tenyleg baratnodnek ugy finoman hogy ne menjen annyit mert rancos lesz tole a bore es nem egeszseges sokat menni.. csak sajni tudjatok sosem elekzik meg sneki azzal amije van mindig tobbre vagyik .. nah udv :*
2009. febr. 18. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
A legelsö válaszolo vagyok.Igazatok van,szolárium válogatja kik,milyen modoruak,mennyire segítökészek dolgoznak ott.Ezért érdemessebb igényessebb helyre járni.Nállunk van egy olyan kis gépecske,ha a ceruzáját rárakod a tested bármely pontjára ki mutatja a böröd típusát és az ahhoz megfelelö szoláriumozási tanácsokat.
2009. febr. 20. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!