Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés. De hogy csináljam?

Hajfestés. De hogy csináljam?

Figyelt kérdés

1 hónapja vörösre lett festve a hajam, de nagyon nem az igazi, nem érzem vele jól magam.

A végső cél, hogy újra szőke legyek, de nem tudom, hogy kezdjek neki, mivel tudom, hogy az egyből nem fogná meg, vagy rózsaszín lenne.

Leszívatni nem fogom semmiképp, soha nem csináltam még, most sem szeretném.

Milyen színnel érdemes kezdeni, ami befogja, és nem valami tök más színt kapok belőle?

Előre is köszi a válaszokat!

2011. márc. 2. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt fodrásszal érdemes csináltatni,mindenképp!
2011. márc. 2. 11:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 5E alatt nem úsznám meg, most meg ennyim nincs erre. (3 éve is itthon lett megcsinálva vöröses barnából, csak akkor egyből szőkével kezdtem, és nem fogta be rendesen, csak 3. festésre, ezért gondolom, h nem szőkével kéne egyből, csak nem tudom, mivel...)
2011. márc. 2. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
sajnos még a fodrászok is sokszor leszivatják.első próbálkozásra,se 2.re nem fog sikerülni,főleg szivatás nélkül.hallotam ilyen radirozásról , lehet utána kéne nézned,az asszem koptatja a festéket.
2011. márc. 2. 11:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez a 2.baj, hogy úgy kikopott 1 hónap alatt, semmi fénye nincsen, soha nem nézett így ki, mikor szőke voltam.:-S
2011. márc. 2. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát pedig ezt otthon nem tudod orvosolni.

A vöröset a legnehezebb eltüntetni a hajból. Mert befestheted mondjuk sötétbarnára, azon még átüt a vörös pigment. Vagy befestheted feketére, na de ha szőke a végcél akkor adnál a sz*rnak egy pofont.

Vörös festéket a hajból leszívással lehet eltüntetni, vagy ún. color-removerrel, de az házilag van olyan drága mint a fodrász. Pl. az oxi reload, amit többször is használnod kellene a hatás érdekében, hát akkor már a fodrász olcsóbb és az legalább jól csinálja, mert ezek a szerek otthon vagy bejönnek, vagy nem.

Nekem is sötétvörös hajam volt (festett) és most szőke vagyok. Hiába akartam elkerülni a fodrászt, egyszerűen nem lehet. Vagy lehet, csak baromi drágán és sok próbálkozás árán. De sima hajfestéket ami világos és befed egy nála sötétebbet ami ráadásul vörös - még nem találtak fel.

2011. márc. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!