Hajfestés, hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Körübelül 2éve festetem a hajam. Idáig fodrászhoz jártam, de kis számolással arra jutottam, hogy olcsóbban jönnék ki ha magam festeném. Ma elmentem hajfestéket nézni, találtam is színben megfelelőt. Schwarzkopf brillancenak egy lilás, padlizsános árnyalatú festékét néztem ki. A hajam alapból padlizsánra van festve, bár nem ilyen intenzív és elég nagy lenövésm van. (Alapból világos barna a hajam). Azt szeretném tudni, hogy mi a véleményetek, tapasztalatotok erről a festékről és hogy mégis hogyan kell használni, mit kell róla tudnom? A válaszokat előre is köszönöm! 17/L2010. nov. 25. 21:15
1/3 anonim válasza:
szia!én pontosan ezt használom amit írtál csak más színben (a vöröset).nagyon jó fajta festék szerintem,tartós a szín de hozzáteszem hogy én használok hajszínvédő gezemicéket(érdemes azokból is schwarzkopfosat venni).szóval úgy fesd a hajad,hogy középen szét választod a tövét bekened aztán "lapozol"- újabb választékot csinálsz és így tovább.a maradék festéket a kezedbe nyomod és eldörzsölöd a fejeden.megvárod azt a fél órát és utána lemosod.a festék egyébként könnyen lejön.nem tudom,cigizel-e de a hamu segít leszedni + még szemfesték lemosó.
sok sikert,puszi :)
2/3 anonim válasza:
Én pedig maradnék a fodrásznál..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, nagyon jól sikerült!:)
2010. nov. 27. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!