Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek sebes arcbőrrel?

Mit tegyek sebes arcbőrrel?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz szokásom, hogy tanulás közben egyfolytában kapargatom az arcomat, legtöbbször észre sem veszem, csak már akkor, amikor kivérzik. Ennek következtében csúnya, sebes lett. Legutóbb Neogranormonnal kentem be. Mit tudnátok ajánlani, amitől gyorsan és hegmentesen elmúlnak a sebek? Igyekszem leszokni erről.... :/
2011. márc. 1. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Körömvirág kenőcs, és körömvágás, tövig.
2011. márc. 1. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:

:) Köszi a gyors választ. Erre nem is gondoltam, de meg fogom próbálni a körömvirág kenőcsöt.

Egyébként tövig van vágva a körmöm.... :/

2011. márc. 1. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Aloe verás krém.Fogj mindíg a kezedben egy tollat bármit,hogy ne az arcodra összpontosíts.
2011. márc. 2. 07:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Contractubex gél kifejezetten a heges,sebes bőrre jó...

Anyukámnak osszevolt varrva a lába és akkor kapta és mondta hogy próbáljam ki mert nekem is sebes szokott lenni az arcom:S

Próbáld ki:) nem olyan drága kb. 1800 ft.körül van és sokáig jó

2011. júl. 6. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!