Feketéből barna hajat?
most kezdtem el növeszteni a hajamat..vállig érő sötétbarna hajam van..régebben a fenekemig leért olyan hosszú volt
be szeretném festetni feketére... mennyit ártok vele a hajamnak? gátolja a növekedést? elvékonyítja a hajat ? töredezett lesz tőle?
Vagy inkább először növesszem meg és utána festessem be?
Mi a véleményetek?
Hallottam hajszínezőkről is inkább először azzal próbáljam meg?
Először csak színezd be, valamilyen habbal, vagy egyéb kimoshatóval.
Ha nem tetszik a színe mégsem, nem fogod tudni leszedni, a hajszínezők (2-es szint) csak kevésbé roncsolnak, de azok se nagyon kopnak ki a hajból.
Amúgy ha vigyázol a hajadra, ápolod, nem vasalgatod, akkor a festéstől függetlenül is nőni fog, arra vigyázz, hogy ne törjön a vége.
Fodrászként tudom neked javasolni, hogy színezőt használj csak először! Hiszen az pár mosás után kikopik, de mégis meg tudod nézni,hogy állna stb. Ha tetszik,akkor akár be is festheted, a hajad pedig fog festés után is nőni, nem vékonyodik el és így tovább. Nem kell félned ettől! De melegen ajánlom, hogy olyan fodrászhoz menj festetni, aki érti is a dolgát.. A bolti festéket pedig felejtsd el! :)
Viszont tudnod kell, hogy ha feketét megunod, utána már csak szín leszedéssel lehet világosabbat festeni, ahhoz pedig kicsit nagyobb kémiai hatásra van szükség, ami egy rossz használat során igen megviseli a hajat. Ajánlom ehhez a L'oreal Efassor-ját, nagyon kíméletes.
Mindenesetre nyugodtan megcsináltathatod a festést, de ha nem mersz beleugrani, elsőnek csak színezővel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!