Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből barna hajat?

Feketéből barna hajat?

Figyelt kérdés

most kezdtem el növeszteni a hajamat..vállig érő sötétbarna hajam van..régebben a fenekemig leért olyan hosszú volt

be szeretném festetni feketére... mennyit ártok vele a hajamnak? gátolja a növekedést? elvékonyítja a hajat ? töredezett lesz tőle?

Vagy inkább először növesszem meg és utána festessem be?

Mi a véleményetek?

Hallottam hajszínezőkről is inkább először azzal próbáljam meg?

2011. márc. 1. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a sötétbarna hajad befested feketére, festékkel, semmi baja nem lesz. Ha alapból gyenge a hajad, lehet picit megviseli, de nem nagyon. Igazán akkor fogsz neki ártani, ha majd sokadjára fested feketére, illetve ha az eredeti hajszinedet akarod visszakapni, és rengetegszer be kellesz festened az egészet, hogy ne legyen csúnya, amíg lenő.
2011. márc. 1. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Először csak színezd be, valamilyen habbal, vagy egyéb kimoshatóval.

Ha nem tetszik a színe mégsem, nem fogod tudni leszedni, a hajszínezők (2-es szint) csak kevésbé roncsolnak, de azok se nagyon kopnak ki a hajból.

Amúgy ha vigyázol a hajadra, ápolod, nem vasalgatod, akkor a festéstől függetlenül is nőni fog, arra vigyázz, hogy ne törjön a vége.

2011. márc. 1. 19:10
 3/4 Betthinah ***** válasza:
75%

Fodrászként tudom neked javasolni, hogy színezőt használj csak először! Hiszen az pár mosás után kikopik, de mégis meg tudod nézni,hogy állna stb. Ha tetszik,akkor akár be is festheted, a hajad pedig fog festés után is nőni, nem vékonyodik el és így tovább. Nem kell félned ettől! De melegen ajánlom, hogy olyan fodrászhoz menj festetni, aki érti is a dolgát.. A bolti festéket pedig felejtsd el! :)

Viszont tudnod kell, hogy ha feketét megunod, utána már csak szín leszedéssel lehet világosabbat festeni, ahhoz pedig kicsit nagyobb kémiai hatásra van szükség, ami egy rossz használat során igen megviseli a hajat. Ajánlom ehhez a L'oreal Efassor-ját, nagyon kíméletes.

Mindenesetre nyugodtan megcsináltathatod a festést, de ha nem mersz beleugrani, elsőnek csak színezővel! :)

2011. márc. 1. 22:12
 4/4 anonim válasza:
én tuti nem festeném be feketére, nekem derékig érő fekete hajam volt most voltam leszivatni, hála nem ment tökre a hajam szép sötétbarna lettem egy kis vöröses beütéssel de ez kifog kopni, hagy ne mondjam mennyi pénzt hagytam ott a fodrásznál. sokkal barátságosabb a barna, maradj barna :) egy ex fekete:D
2011. okt. 18. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!