Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajas Laci vagy Zsidró Tamás?

Hajas Laci vagy Zsidró Tamás?

Figyelt kérdés
Kit tartotok jobb fodrásznak, illetve nektek melyikük szimpatikusabb? Írjon mindenki, aki esetleg már jár egyiküknél vagy mindkettőnél, illetve azok is, akik tv-ből ismerik őket.
2011. febr. 28. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem Hajas Laci szimpatikusabbnak tűnik,de véleményem szerint egy falusi fodrász is lehet ilyen ügyes.:)
2011. febr. 28. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
51%
Egyik sem. Mind a kettő a tv-re ment rá, már elfelejtették szerintem a szakma igazi szépét. Csak a szereplés, a nagyzolás számít. Bemennél egy üzletükbe biztos nem találkoznál velük, sőt tán még az ott dolgozók se mind találkoztak velük :D Egy fodrász
2011. febr. 28. 22:19
 3/13 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:19

Ezt honnan veszed?

2011. febr. 28. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Jól mondja a fodrász válaszadó.

Sajna ahhoz h Zsidró v Hajas vágjon 1 kispolgárnak hajat v mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia esetleg vhogy sikerül össze ismerkedni vele és vág neki 1 hajat.

Többnyire sztároknak is ritkán vág hajat ahhoz képest h Ő a mindenes.

Inkább az a 6-7 fodrász fiatal akit a jobb kezének tekint rájuk hagyatkozik.

2011. febr. 28. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Ez tényleg így van, ahogy a 2. hozzászóló írta. Ezekben a szalonokban 90%-ban alkalmazottak vágják a hajadat és nem ők személyesen. Lehet hozzájuk is menni, de el is kérik rendesen az árát. Egyik volt évfolyamtársam Hajasnál vágatta és festette a haját. 20ezer Ft-ba került és azt gondolom bármelyik ügyesebb fodrász el tudta volna készíteni azt a frizurát.

Ja és az is igaz, hogy mostmár nem a szakmai sikereik miatt tűnnek fel a TV-ben, hanem azzal kapcsolatban, hogy milyen hobbijuk van, milyen a magánéletük stb.

Én biztos, hogy nem mennék hozzájuk, de ha már választani kell, inkább Hajasra szavazok.

2011. febr. 28. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A 22.19 onnan veszi, h ez az igazság.

A Hajas Laci meg a Zsidró T. csak két jól hangzó név. Ezzel nem azt akarom kifejezni, h nem jók a szakmájukban, én elhiszem, h méltán szereztek ennyi elismerést. De egy csomó fodrász meg kisegítő dolgozik nekik (és ha jól tudom, nem is csak egy szalonjuk van), ők maguk szerintem már csak az üzletet vezetik, illetve az üzlet ügyeit intézik, esetleg a nevesebb vendégekkel foglalkoznak.

Az egyik gimis osztálytársam családja eléggé el volt engedve pénzzel, és a srác mindig mesélte, h a Hajas Lacihoz jár. Persze mindenki hanyatt vágta magát, h tök jó meg minden. Aztán egyszer egy elszólásból kiderült, h egy nevenincs fodrász vágja a haját, aki a Hajas L. szalonban dolgozik. Én is egy nevenincs fodrászhoz járok, csak a hajvágásért elkért összegben van a nagy különbség.

2011. febr. 28. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha most úgy vesszük, hogy ők vágnák, akkor zsidró. Amit Hajas kerálmányt láttam az nekem túl szögletes volt, meg ilyen bilifej stb.
2011. febr. 28. 23:54
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Csak meg kell nézni a Hajas feleségének a fejét,az elárul mindent..
2011. febr. 28. 23:57
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Ha választanom kell,nekem Zsidró sokkal inkább bejön,de csak mint személyiség,Hajasnak van egy olyan érdekes agresszív,szigorú arcberendezése.Viszont ha a szakmát nézem,akkor Hajast profibbnak gondolom,precízebbnek,korrektebbnek,Zsidró egy kicsit link.

Az előző válaszolókkal egyetértek,annyit hozzátennék,hogy egy fodrász sincs,aki 3 szál hajból dús hajkoronát varázsol tartós viseletre,sok dolog adottság kérdése,és nem a 20000 Ft-on múlik..Mezei fodrász is el tud találni egy előnyös frizurát,és Zsidró is tud a fejedre "varázsolni" egy nagyon tré hajat...

2011. márc. 3. 19:55
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Zsidro
2011. márc. 3. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!