Melyik a jobb? Zsidró Tamás vagy Hajas Laci?
Esetleg valakinek van tapasztalata velük kapcsolatban?
Ha elmegyek az egyikhez és azt szeretném, hogy ő vágja a hajam az plusz pénz? Kb mennyi?
megint én...ezt találtam...nem olcsó,de a 20-at nem éri el,pedig én ezt hallottam..ezért írtam az előbb..
Tudom, hogy mennyibe kerül a kérdés az, hogy ha konkrétan azt akarom, hogy Laci vagy Tamás vágja a hajam azért mennyit kell még ráfizetni.
Az az igazság, hogy szülinapomra kaptam, hogy menjek a Zsidróhoz mert tesómnak bevált. Egyébként nem kell hónapokkal előbb bejelentkezni. Bejelentett tesóm Zsidróhoz egy héttel előtte, csak le kellett mondani úgyhogy később megyek. Azért gondoltam, hogy addig megkérdezem melyik a jobb.
De többet kell fizetni, ha szalon trainer a legdrágább vagy top stylist is több mint a sima tanuló fodrászuk, és a Mesternek kell a legtöbbet, egy vágás olyan 15 ezer, de nem éri meg rá várni.
Én 25 ezer alatt még nem fizettem, ez tőfestést, és vágás+szárítást jelent.
Jó a hajfestékük, mert nem csíp és nem hullik tőle a hajad, nekem majirel-lel festik, mert azt kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!