Szombaton voltam fodrásznál kiszőkíteni a hajam. Többi lent?
Legalább ingyen festi át, vagy ezért is fizetned kell?
Nem sokat tudsz már tenni utólag, szerintem menj hozzá vissza, és beszéld meg vele, hogy ha már így el..szte a hajad, akkor ingyen hozza rendbe, mert neki sem lesz a legjobb reklám, ha megkérdik, hogy ki torzította így el a fejedet. :(
Sajnálom.
Fizetned kell érte megint??
Nekem is tavaly le lett szívatva a hajam és szőkére belett festve. Kicsit foltos lett igy mondta a fodrász, hogy menjek vissza jövőhéten ingyen megcsinálja. Szerintem ez igy korrekt.
Ma voltam nála és azt mondta, hogy szakmailag nagyon jó lett és én laikus vagyok hozzá.Most szültem 3 hónapja és szerettem volna legalább valahogy kinézni hát most megkaptam...
A legdurvább, hogy tudja, hogy nem állunk jól anyagilag és még így is volt képe elkérni ennyit és a helyrehozatal vagy ahogy ő nevezi a végleges eredmény is újabb 8000ft. lenne.Ha nem ismerném már vagy 15 éve biztos kiverném a balhét bár lehet így is mert akárhányszor tükörbe nézek elkap a sírhatnék ma is bújkálva sétáltam a kisfiammal mert mindenki úgy nézett.
Megértelek teljesen, èn is ugyanebben a cipöben járok: a "nagy szépítkezés" után kapkod a böghetnék meg a düroham:S
...szép kis mesterfodrász...
Menj vissza,h faragjon belöled embert - lehetöleg ingyen, és vigyázz,h nehogy szétégesse a hajad!
Bosszantó,h mit csinálnak az emberböl jópénzért:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!