Hajmodelleknek körülbelül mennyit szokás fizetni? Ha az ár megegyezés szerinti, olyankor mennyit legyen pofám elkérni? Mennyit extrémért, mennyit sima festés vágásért?
én voltam hajmodell,és nem akarlak elkeseríteni,de az a pénz nevetségesen kevés..tehát az csak egy jelképes összeg..nekem azért,hogy a popsiközépig érő természetes világosbarna hajamat vállalá pár centivell levágják (tépettre) és az egész szőke+pink lett a pink vízszintes melír a szőkében..ezért adott 2500at..
soha nem mennék bele mégegyszer..azóta is várom,hogy lenőljön a festék (mert nagyon megtört a hajam)és legyen hosszu hajam...De ha előre KONKRÉTAN megbeszélitek,hogy milyen feltételeken belül mozoghat,akkor elkerülhető ez.Nekem ugy mondta:rövidebb festett haj..Te kérdezz konkrétabban ;)
hmm..köszi a választ!
Igazából az új hajakkal nekem nagyon nincs szerencsém,szóval 2x is meggondolom mielőtt belemegyek:)
1.vagyok.
jol teszed.
és saját tapasztalatból...költségesebb visszaállítani a hajad az eredetire mint az ott kapott pénz.
persze,ha olyan típus vagy aki szereti a kihívásokat probáld ki :)
Jól értem, hogy levágják a hajatokat és még nektek fizetnek??? Nem inkább fordítva van ez?
Hol van ilyen? Oda én is mennék. Eddig mindig csak én fizettem a fodrásznak nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!