Az eldobható borotvát egyszer szokás használni (intim terület+popsi esetén)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 22:14
2/8 anonim válasza:
szerintem popsija még a kilencvenéves asszonyoknak is van. Remélem belegondoltál, első válaszoló. Amúgy én egyszer szoktam ott csak használni, és ha előtte már használtam pl lábamon, hónaljamon, akkor olyankor dobom ki, ha intim területen használom.
3/8 anonim válasza:
HA borotválja, akkor 14 elmúlt, és onnanstól már "feneke" van.
4/8 A kérdező kommentje:
kérem, hogy ne a "fenék" ill. "popsi" fogalmak boncolgatásával foglalkozzatok, ha lehet, köszönöm :)
2010. júl. 8. 22:26
5/8 anonim válasza:
Eldobható borotva -nem egyenlő- egyszer használatos borotva.
Leforítva: Ha már kiment az éle, akkor eldobod, mivel nem lehet benne fejet váltani.
7/8 anonim válasza:
és honnan gondolod, hogy 14 évestől feneke van? ez le van írva valami törvénykönyvben hogy hány évestől hány évesig kinek milyen ülőgumómegnevezése van? amúgy írhattad volna azt is, hogy 13 éves és 364 naposnak van popsija! beza isten! sztem 0-100-ig mindenkinek van egyaránt segge/feneke/popsija. áhh, bocsi kérdező, de kiakadok ezen a válaszolón.
8/8 anonim válasza:
>.< ugyan miért ne lenne popsija? nekem is az van.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!