Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvasalót vegyek?...

Milyen hajvasalót vegyek? (többi lent) pls. Fontos.

Figyelt kérdés

nektek milyen van?hány forint volt?jól bírja?most akarok venni..hosszú barna göndör hajam van és fogalmam nincs,hogy milyet vegyek..ja és milyen terméket használtok,hozzá ami nem roncsolja a hajatokat?mert anya ezt nem szeretné!

14/L

2011. febr. 27. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem pl. valami sencor izém van auchanban vettem 3000ért és sokkal jobb mint előtte a remington gőzölős nemtudommennyiért.
2011. febr. 27. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

"mert anya ezt nem szeretné!" heh nálunk is ez volt:D

belissima imetec e11 50, kerámia+tourmalin réteg van, meg valami védő-ápoló, kb 6000ft volt (most olcsóbb), másfél éve nagyon jól megy. bár nekem nagyon vastagszálú és sz.ar hajam van, így mindig maradt benne pár hullám, de mióta tartósegyenesítettem (4 hónapja) tökéletesen egyenes. igaz, minden nap vasalom. én nem használok semmit, mert elég fura szaguk van azoknak a cuccoknak, és ráragadnak a hajvasalóra. másfél havonta vágok néhány centit, nagyon szép selymes a hajam:) 15/L

2011. febr. 27. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Remingtont vegyél. 5-6ooo körül már kapsz és az nagyon jó minőség. Kerámialaposat keress, az kevésbé károsítja a hajad, de amúgy mindegyik roncsolja. Szerintem használj hozzá valami hajvégápolót, vagy hővédőt. És közben vágasd a hajad rendszeresen, akkor nem lesz töredezett. Ne vasald ki minden nap, ha nem feltétlenül szükséges, mondjuk otthon maradsz, akkor feleslegesen ne vasald:)

21/L

2011. febr. 27. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!