Próbáltátok már ezt a h*lyeséget? (hintőpor hajra)
Figyelt kérdés
nemtudom hogy ezt az oltári nagy baromságot ki találta ki hogy ha nem tudsz hajatmosni és zsíros a hajad rakj rá hintőport ,oké ki is próbáltam de olyan lett a hajam mint a fúj nem is tudom mihez hasonlítani, ha egy szóval kell fogalmazni undorító! annyit kérdeznék még hogy festeni szeretném és ugye még nem lett kimosva belőle a hintőpor, befogja így a festék vagy mossam meg előtte?2011. febr. 27. 11:51
1/6 anonim válasza:
Én már kipróbáltam, amikor nem volt időm hajat mosni, és kicsit zsíros volt a hajam. Előtte nagyon lelapult a hajam, meg szállt mindenfelé, később már jó volt. De azért a hajmosás jobb... Nem tudom hogy befogja-e vagy sem, de szerintem mosd meg előtte.
15/L
2/6 anonim válasza:
Hát ha már olyan, hogy folyik le róla a zsír, akkor már nyilván nem használ..
3/6 A kérdező kommentje:
de nem folyt róla a zsír xDD csak picit volt az de fúj de rossz lett utána
2011. febr. 27. 12:16
4/6 anonim válasza:
Érdekes. Valamit elrontottál. Nekem eddig mindig bevált. Nem a "most nem tudok hajat mosni" miatt poroztam be, hanem mert untam a 2 naponkénti haj mosást.
Én így csináltam: este lefekvés előtt jól beporoztam, belemasszíroztam, majd tettem egy törölközőt a párnára. Reggel alaposan át töröltem és kifésültem a hajam.
Nekem nagyon bevált.
5/6 anonim válasza:
Vmikor volt, talán még létezik is direkt száraz sampon és nem kellett hintőpor. Egyébként mindegy és nekem is bevált. Világosabb hajon azért célszerűbb használni.
6/6 anonim válasza:
Nem hülyeség, csak ésszel kell csinálni. Hajmosást nem helyettesíti de ha nem akarsz sűrűn hajat mosni 1 napot eltolhatsz vele.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!