Az Eucerin mennyire jó a problémás bőrre?
mik a tapasztalatok? a problémás bőrön mennyire segít, már elég sokmindent próbáltam, érdekelne, hogy ez kinek vált be.
Aki próbálta, az melyik terméket használta, javult-e a bőre, ha igen, mennyi idő után? ilyenekre lennék kíváncsi.
+még egy kérdés, ami miatt nem szeretnék új kérdést feltenni, hogy melyiket érdemesebb megvenni, Eucerin vagy Vichy? (Vichyről is jöhetnek a tapasztalatok:) )
Szia! Nekem elég problémás, ekcémás bőröm volt nagyon sokáig, az arcomon folyamatos volt az amőba alkú piros kiszáradt bőr, amit kenhettem én bármivel, csak enyhébb lett, de eltűnni sosem.
Még 3 éve vettem a gyógyszertárba (mert Párizsba menet otthonhagytam az arckrémem, és a repcsiindulás előtt még beszaladtunk) eucerin ph 5 krémet. Azóta elfogyott már két tégely, és azóta nincs problémám az arcommal. Ez zsíros krém, inkább télen használom, de nyáron is, ha érzem, hogy már pirosodna a bőröm. Nekem nagyon bejött, az ekcémám azóta elmúlt a testemen, de ha újra előjönne, lehet, eucerin testápolót vennék. A Vichy-ről nincsenek tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!