Hajbalzsam és -kondicionáló? Kis segítségre lenne szükségem néhány (amatőr) kérdést illetően.
Fiú vagyok és szeretném megnöveszteni a hajam, de ennek nyilván csak úgy van értelme, ha ápolt és szépen néz ki. Viszont hajtémában nagyon nem vagyok otthon. Mire jó a hajbalzsam és -kondicionáló? Melyik márkával, termékkel járok a legjobban? Milyen érvek vannak pro és kontra? Mi történik ha egyáltalán nem használok ilyet?
Mire figyeljek még a haj növesztése során?
A válaszokat előre is köszönöm!
(U.i.: rákerestem, de nem találtam olyan témát, ami kimerítő választ adott volna, és elsősorban most személyes tapasztalatok érdekelnének.)
Én eddig úgy tudtam, hogy a kettő ugyanaz, mármint a balzsam meg a kondicionáló. De ha mégis két különböző, akkor gondolom, h a kondicionáló jobban táplálja a hajat, vagy vmi ilyesmi.
Vannak kifejezetten férfisamponok pl. schauma, meg van a többi márkának is, csak most nem jut eszembe egy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!