Szeretném szőrteleníteni a puncimat, de eléggé kilógnak a kisajkaim és félek hogy megsértem őket, van valakinek tanácsa?
Ujra én :) amugy sztem a legjobb tipp ha egy kis tükröt teszel fürdés közbe (ülö helyzetben ) a lábad közé és borotbával szépen megcsinálod én is igy csinálom csak azért ajánlom mert bevállt :)
Remélem segithettem azéért :)
Szia! Biztos csomóan röhögnek a kérdéseden de abban is biztos vagyok ha nő az illető és elgondolkodik egy kicsit, rájön hogy nem is olyan hülye kérdés.
A szörtelenítővel vigyázz mert borzasztóan irritálja a bőrt! Én is szőkítettem már ki ott a szőrt, de vigyáztam rá hogy magához a "nyíláshoz" ne érintkezzen.
Én borotválni szoktam, méghozzá egészen fentről a fenéknyílásig és akörül (nem mintha kilóméteres szőr nőne oda, de azért ott is van egy kis szőr) de én se látom, ezért azt szoktam csinálni hogy a kád szélére leülök, a szennyestartóra ráteszem a tükröt és így látom mit csinálok (nem tudom így megvágni magam) a bal kezemmel feszítem meg a bőrt hogy ne történjen baleset, és könnyen megtudom oldani így a dolgot. Amit felül meghagyok, azt meg kiszőkítem. Pepecs munka, és nem is hosszú életű (2 nap alatt tiszta borosta vagyok, a szőkeség meg már 1 hét múlva lenő) de úgy gondolom érdemes ezzel vacakodni mert engem abszolút komfortáltabbá tesz. MEg szép is az eredmény. Sok sikert!
nekem is eléggé kilógnak a kisajkaim, féltem is először a borotvától..első alkalommal csak magát a szeméremdombot borotváltam le, aztán a nagyajkaimat, végül pedig a végbélnyílás környékét is meg mertem közelíteni. :)
én úgy szoktam, hogy a kisajkaimat az egyik kezemmel félrehúzom, és az így szabaddá tett részt elérem a nagyajkamon..nem használok tükröt, csak végigsimítok rajta, mert lehet érezni, ha kihagytam egy területet.
Hát figyelj, aki ezen röhög, az örülhet hogy nincsenek ilyen gondjai, és kívánok neki további kellemes, problémamentes borotválást a tökéletes kisajkaival :D
Mindkettőtöknek köszönöm a választ, sokat segítettetek! :)
Sziasztok.
Nyugodjatok meg én nő vagyok és nekem a fenékrésznél nemhogy pihék, de ugyanolyan hosszú fekete szőrök vannak, mint pl. a szeméremdombon. :DD sajnos...
Én is nagyon kínlódok, hogy mit csináljak, tehát megértem a kérdezőt :))
Nekem a nagyajkak is hatalmasak, tehát kb 1 órába beletelik a szőrtelenítés ... de egy jó borotva sokat segít. Én borotvát és krémet használok egyszerre. De egy idő után bele fogsz jönni és menni fog. Tükör tényleg hasznos megoldás. Aztán zuhanyozz le, törülközz meg és simítsd végig és nézd meg tükörrel... ha kell még korrigálj. Aztán krémezz. Fontos, hogy növekedéssel megegyezően borotváld akkor kevésbé lép fel irritáció. Fontos, hogy ne húzd sokszor végig egy helyen, csak amennyiszer muszáj.
Ha a barátodnak nem tetszik akkor sem fogja szóvá tenni, ha szeret. Ha pedig mégis kérd meg, hogy segítsen normálisan megcsinálni. És told le amiért nem értékeli, hogy miatta tetted.
Egyébként az szép és jó, hogy ha szeret nem fogja érdekelni. Persze, nem is... neked nem is fogja mondani, csak a legjobb barátjának például. Tudom, mert kb. csak fiú haverom van. És hidd el, nem a bunkó paraszt kategória, hanem kedvesek és szeretik a párjukat, de azért szeretnék ha simább lenne. Ez van...
Én meg olyan szőrös vagyok, mint a jeti. Van is vele gondom...
De furi,nekem nem kell tükör,biztos mert nem félek,h megvágom magamXD
A legjobb ha gyantáztatod,vagy magadnak csinálod,de azt ne aznap mert kipirosodsz és ég is rendesen...
Hát azért a pasik többsége tényleg azt szereti, ha minden rendben van odalent, azaz csupasz! :-)
De ne félj a borotválástól, nem fogod megvágni magad, én is féltem az elején, de kiderült, h alaptalanul. Ha mégis félnél, akkor tényleg jó ötlet a tükrös megoldás! Csak borotválásnál arra vigyázz, h utána feltétlenül kend be vmilyen nyugtató krémmel (pl körömvirág v kamilla), mert ha az apró kis hólyagocskák nagyon tudnak viszketniés rettentően csúnyák! Na sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!