Mit tegyek hogy minél hamarabb ilyen hosszú legyen a hajam?
Nekem kb. a mellemig ér,de hamar szeretnék ilyen hosszú hajat :) mit tegyek (tippek,tanácsok) amivel ilyen hosszú lehet a hajam meglehetősen hamar! :) (Persze azt nem várom hogy már másnapra olyan hosszú legyen csak ne több évig tartson míg megnő) SOS! :)
Hát nekem 5 év alatt lenőtt a derekamig,nem vasaltam,csak télen szárítottam,de nem forró levegővel,nem festetem,stb...minden este befonom alvás előtt h ne törjön,nem használok semmi hajvitamint,se balzsamot,még sincs semmi baja,jah és hetente mosom.
a ricinusos pakolás elvileg jó,de hallottam már h vkinek csomókban hullott tőle a haja,tehát nem hiszem h ezt akarod....ha figyelsz a hajadra,és kerülöd azokat a tényezőket ami töri,akkor viszonylag hamar meg fog nőni:)
addig ha van vmi kérdésed,írj privit!
leírtam a fejenállást csupa jóindulatból, erre le lettem pontozva. köszöntem szépen.
(első voltam)
Még 2011 nyarán vágattam belőle a vállamat súrolta.
2013-ra, olyan butaságokat csináltam,hogy pengével megritkítottam amitől még jobban törött, rádásul majdnem mindennap kivasaltam.
Mostanára kipróbáltam a ricinus olajat, szemmel láthatóan nőtt is. A hajam végéből vágtam egy kicsit, hetente kétszer mosom, balzsammal is.
Sokan mondják hogy a hajszesz jobb növekedésre, mivel elvileg a ricinus olaj betömíti a fejbőrt, és nem engedi nőni a hajat. Hát nekem nem ez lett szerencsére, de a fejenállást én is kifogom próbálni, köszönöm.
UI.: Most a lapockám alljáig ér a hajam,a hátam közepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!