Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy minél hamarabb...

Mit tegyek hogy minél hamarabb ilyen hosszú legyen a hajam?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem kb. a mellemig ér,de hamar szeretnék ilyen hosszú hajat :) mit tegyek (tippek,tanácsok) amivel ilyen hosszú lehet a hajam meglehetősen hamar! :) (Persze azt nem várom hogy már másnapra olyan hosszú legyen csak ne több évig tartson míg megnő) SOS! :)

2011. febr. 15. 17:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Én mindig vágattam..eddig! Nem is nőtt és még törött is...most nem vágattam több mint fél éve..csoda, de megnőtt és törni is csak annyira törik mint mikor vágattam folyamatosan..szóval én mostmár nem vágom..:D max évente :D
2011. febr. 15. 22:15
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Hát nekem 5 év alatt lenőtt a derekamig,nem vasaltam,csak télen szárítottam,de nem forró levegővel,nem festetem,stb...minden este befonom alvás előtt h ne törjön,nem használok semmi hajvitamint,se balzsamot,még sincs semmi baja,jah és hetente mosom.

a ricinusos pakolás elvileg jó,de hallottam már h vkinek csomókban hullott tőle a haja,tehát nem hiszem h ezt akarod....ha figyelsz a hajadra,és kerülöd azokat a tényezőket ami töri,akkor viszonylag hamar meg fog nőni:)

addig ha van vmi kérdésed,írj privit!

2011. febr. 16. 10:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2011. febr. 16. 18:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

leírtam a fejenállást csupa jóindulatból, erre le lettem pontozva. köszöntem szépen.

(első voltam)

2011. febr. 17. 17:52
 15/16 anonim válasza:

Még 2011 nyarán vágattam belőle a vállamat súrolta.

2013-ra, olyan butaságokat csináltam,hogy pengével megritkítottam amitől még jobban törött, rádásul majdnem mindennap kivasaltam.

Mostanára kipróbáltam a ricinus olajat, szemmel láthatóan nőtt is. A hajam végéből vágtam egy kicsit, hetente kétszer mosom, balzsammal is.

Sokan mondják hogy a hajszesz jobb növekedésre, mivel elvileg a ricinus olaj betömíti a fejbőrt, és nem engedi nőni a hajat. Hát nekem nem ez lett szerencsére, de a fejenállást én is kifogom próbálni, köszönöm.

UI.: Most a lapockám alljáig ér a hajam,a hátam közepe.

2013. máj. 29. 17:45
 16/16 Dr. Klauw válasza:
ricinus olaj:)
2014. jan. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!